Güneş doğudan battı!

A -
A +

Kusura bakma Şenol Hoca'm. Turnuvadaki 24 takımın içinde oyun planı, taktik kurgusu olmayan tek takım maalesef bizdik.

İtalya'ya evinde, üstelik açılış maçında yenilmek normaldi. Ama Galler'e kendi evinde kaybetmek anormal.
Kimse "FIFA sıralamasında Galler bizim üzerimizde" diyerek hiçbir anlam taşımayan istatistik verilerine sığınmasın. Lafı da eğip bükmeye gerek yok, bu erken veda Şenol Hoca'ya yazar.
İtalya maçında tel tel dökülen Zeki, Hakan, Kenan, Umut ve Okay, Galler maçında yine sahada olacak. Makası Merih ve Yusuf yiyecek öyle mi?
Eh öyle olursa, sonucu da böyle olur.

***

Galler'in iki planı vardı. İlki, sol açıktaki 20 numaralı Daniel James ile topu buluşturup, arka direğe kesilen ortalarla gol bulmak. İkincisi ise savunma arkasına uzun top atmak. Zaten ilk planda iki defa golle burun buruna gelen Galler, ikinci planıyla golü buldu.
Peki "Bizim Çocuklar"ın planı. Ben tribünde göremedim ama ekranda gören varsa haber etsin lütfen.

***

Devrede orta sahada topa hâkim olamamanın faturasını Okay ve Ozan'a kesen Şenol Güneş, Yusuf'un topu tutma ve servis özelliklerinden faydalanmak isterken, Hakan ve Kenan'ı oyunda tutarak 9 kişi oynamamıza göz yummaya devam etti.
Bale'in penaltıyı auta atmasıda ateşlemeye yetmeyince turnuvaya ikinci maçta veda etmek zorunda kaldık.
Kusura bakma Şenol Hoca'm. Turnuvadaki 24 takımın içinde oyun planı olmayan, rakip analizi ve taktik kurgusu olmayan tek takım maalesef bizdik. Galiba sen de TFF yönetimine ayak uydurdun.

Maçın adamı: Daniel James

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.