Asıl biz ne yapıyoruz?!

A -
A +

Türkiye ve Katar hariç bütün İslam ülke yöneticilerinin, ya derin bir sessizlik içinde ya da zalim İsrail'in yanında saf tuttuklarını görmekteyiz.

Müslüman inancına göre; birlikte rahmet, ayrılıkta azab-ı ilahi vardır. Peki, bugün itibariyle; kim, Müslümanların birlik içinde olduğunu iddia edebilir? Bin parçaya bölünmüş, içler acısı hâliyle bugünkü İslam âleminin çektiklerine bakıp hayret etmemek lazım!
Evet; gâvur, gâvurluğunu yapıp onca mezalimi sergilerken ve bilumum diğerleri de keyifle seyrederken; adı, sanı Müslüman olanlar; asıl onlar yani bizler ne yapıyoruz?! Türkiye ve Katar hariç bütün İslam ülke yöneticilerinin, ya derin bir sessizlik içinde ya da zalim İsrail'in yanında saf tuttuklarını görmekteyiz. Mısır'daki Sisi'den tutun, Suudi Arabistan'daki Kral Abdullah'a kadar hemen hepsi zalim gâvurdan yana!..
İslam devletlerinin hal-i pür melâli bu da; ya, içimizdeki İslami geçinen cemaatlerin durumu nasıl? Onlar, bu zulme hangi gözle bakıyor? Devletin ve milletin onca imkânlarını kullanarak; büyüdükçe büyüyen ve bu devasa hâliyle devleti bile tehdit eder hâle gelenler de zalimden yana!.. Bir gün olsun; İsrail'in vahşetine dur demediler, diyemediler!
Neden acaba?!
Ruhlarını gâvura satmış Müslümanların, bu zillet hallerine şaşmamak lazım. Zira, insanlar nasıl iseler, öyle idare edilirler! Dinleri ile taban tabana zıt düşen günümüz Müslümanına, dinleri ne yapsın? Dinlerinin adı, 'Tevhid' yani Birlik... Kendileri paramparça...
Cihan Devletimiz olan Osmanlı'dan sonra; sözde onca İslam devleti istiklalini kazanmıştı. Krallıklarını ilan etmişlerdi; afra tafralarından yanlarına yaklaşılmıyordu. Sadece Orta Doğu coğrafyasında; çil yavrusu gibi dağılarak; pıtrak devletler kuruldu. Her birinin başı, bir gâvur devletinin ayaklarına bağlıydı!
Ve; topyekûn İslam âlemi; başı kesik, kan-revan içinde uçuşan horozu andırmakta! Bu hâliyle (BAŞSIZ), nereye uçacağını ve konabileceğini zannediyor?!
İsrail'in duracağını zannedenler, boşuna beklemesinler; bugün dursa bile yarın tekrar başlayacaktır. Başlamak zorundadır. Zira, muharref Tevrat'ı, onlara, bunu emretmektedir! O emir ki, Türkiye'nin bile bir kısım topraklarını içine almaktadır.
Bunun manası; bugün olmasa bile, yarın-öbür gün Türkiye ile İsrail, mutlaka çarpışacaktır.
Önünde sonunda dünya, İsrail'in gerçek yüzünü görecek ama, o vakit iş, işten geçmiş olacaktır!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.