Tükürün böyle siyasetin yüzüne! -2-

A -
A +
İpe sapa gelmez hezeyanları, siyasi beyanat olarak ileri süren mahut nadan güruhu, belli ki, akıl tutulmasına uğramış.
Meselenin cahilleri, IŞİD'i  Sünni diye lanse ediyor. "Peygamber kabirlerini hangi Sünni zihniyet tahrip edebilir?" diye kimse düşünmüyor! Bölgede şu an, görünürde; Suudi Arabistan (Vehhabi) ile İran (Şii) savaşı sürüyor.
IŞİD, Maliki'nin elindeki Amerikan silahlarına el koydu ve onlarla ilerliyor. Arkasında, başta Suudiler olmak üzere, bir kısım Körfez ülkeleri var. Bunların da arkasında ABD var. Ama, gelin görün ki, "IŞİD'i Türkiye destekliyor" yalanına sığınılarak; içte ve dışta politika üretiliyor. ABD, her daim yaptığı gibi; tavşana kaç, tazıya tut, diyor!
IŞİD, Irak topraklarından Suriye bölgesine girdi. Bu esnada onca Türkmen beldesini yerle bir etti. Ne Şii bıraktı, ne Yezidi ve ne de Sünni... Bütün bu katliamlar yapılırken Türkiye'den başka kimsenin sesi çıkmadı. Türkiye, onların on binlercesini, yüz binlercesini ülkesine kabul ederek; kendilerine her türlü hizmeti yapmaktadır.
Türkiye, tüm uluslararası platformlarda; tüm bu vahşetleri dile getiriyor ve yapılması gerekenleri muhataplarının yüzüne haykırıyor. Kimselerden çıt çıkmıyor. Ne vakit IŞİD Komani'ye dayanıyor; düne kadar zalim Esad ile ortak iş tutan PYD başta olmak üzere, Kürt kuruluşlar feveranı basıyor ve dünyayı da ayağa kaldırıyorlar.
ABD; "yalnızca havadan bombalarım, asla askerimi cepheye sürmem" diyor. Başta NATO olmak üzere, ABD ve Türkiye'nin dost ve müttefik bildiği hemen tüm ülkeler; 'Türkiye, bu işin en çok zararını çeken ülkedir. Yaptıkları her türlü takdirin üzerindedir. Dolayısıyla Türkiye, tek başına karadan müdahale etmelidir. Bizler ise, kendisine her türlü desteği sağlamaya hazırız!' diyerek; Türkiye'yi tek başına ateşe atmak istemektedirler!
Hadi, bunlar dışarıda ve bize hayırlı rüya görmezler diyelim; ya, içeridekilere ne oluyor? CHP ve HDP, Tezkere'ye hayır dediler. Şimdi de; Türkiye niçin Komani'ye girmiyor diye yaveliyorlar! Bu aymazlık yetmiyor; IŞİD'in Komani'de ilerlemesini bahane ederek, halkı sokağa davet ediyorlar! Üstelik bunu hem HDP ve hem de CHP milletvekilleri eliyle yapıyorlar.
Ortalık kan gölüne dönünce de; 'biz sokağa inin dedik; yakın, yıkın demedik' şeklinde beyanat veriyorlar. CHP, bununla da yetinmiyor ve yalnızca Kobani ile sınırlı bir Tezkere için, hükümete davetiye çıkarıyor.
Bunlar siyasetçi ve bunlar da siyaset öyle mi?!
Bir insan veya kurum, kendi olmadığı ve kendi hesabına karar veremediği zaman ne denli maskara olabiliyor; buyurun görün!
Ne günlere kaldığımızı varın siz hesap edin ki sevgili okuyucularım; İmralı'daki adam bile bunlardan daha tutarlı beyanda bulunabiliyor!
İpe sapa gelmez hezeyanları, siyasi beyanat olarak ileri süren mahut nadan güruhu, belli ki, akıl tutulmasına uğramış.
Ülke yanıyor, bunlar taranıyor!!!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.