Baş belası İsrail! -1-

A -
A +

Yularlarını doğrudan dış güçlere ve onların gizli servislerinin eline teslim eden ülkeler var oldukça; İsrail daha uzun yıllar baş belası olmaya devam eder!

Dünya üzerindeki Yahudi'nin lobi gücüne bakın ki; İsrail devleti terörist olmasına ve bu hâlini, hemen her fırsatta, üstelik en iğrenç şekillerde sergilemesine rağmen, 'çağdaş'-'medeni' ve 'demokratik' biliniyor! Terörist devlet olduğunu, yalnızca Türkiye cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan haykırıyor ama onu da, ne duyan var ne eden!
Koskoca (!) İslam Âlemi, böyle başsız ve darmadağın; üstüne üstlük her birinin ipi, sömürgeci güçlerin ellerinde olduğu müddetçe Müslümanların çırası yanmış demektir! Hele hele; Irak'ın, Suriye'nin ve Mısır'ın başındakiler gibi; yularlarını doğrudan dış güçlere ve onların gizli servislerinin eline teslim eden ülkeler var oldukça; İsrail daha uzun yıllar baş belası olmaya devam eder!
Daha dün; Gazze'de, Ramallah'da; sivilleri misket bombaları ile katliama tabi tutup bebekleri öldürürken de aynı medeni(!) dünya; kör-sağır ve lal kesilmişti. Dünyanın bu vurdumduymazlığı karşısında meydanı boş bulan İsrail; hepten zıvanadan çıkıp; Müslümanların gözbebeği olan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyerek; o mukaddes ma'bedi pis potinleri ile çiğneyip işgal etti. Yetmedi; Mushaf-ı şerifleri yerlere atarak, o mülevves ayaklarla çiğnedi!
Müslümanların sinir uçları ile oynamakta olan İsrail, ne yapmak istiyor?
Aklı sıra, Mescid-i Aksa'yı yıkıp; yerine, siyonizmin simgesi hâline gelen mahut 'Süleyman Ma'bedi'ni inşa etmek! İsrail devleti, bütün bu cüretleri; başta Araplar olmak üzere, dünya üzerindeki tüm Müslümanların aymazlıklarından ve vurdumduymazlıklarından alıyor.
Tek korktuğu ve çekindiği ülke var; o da Türkiye'dir. O Türkiye ki, onun Başbakanı, kendi cumhurbaşkanlarına, hem de tüm dünyanın gözleri önünde; 'bebek katili'-'terörist devlet' olduklarını haykırdı. İsrail, bu hareketi not etti ve ABD'ye, Türkiye'ye 'ayar' vermesi için telkinde bulundu. Eski Türkiye olsaydı, iş kolaydı ama; karşılarında yeni Türkiye vardı ve ona hiçbir 'yabancı telkin' para etmiyordu!
Zira, eski Türkiye'de; Özel Harekât'ın maaşlarını ABD ödüyorken; parayı veren düdüğü çalmış olabilir ama; bugünün Türkiyesi'nden IMF'ye varıncaya kadar, artık, borç isteniyor!
Baktılar ki; böyle bir Türkiye'ye 'telkin'le ve hatta 'tehdit'le bir şey yaptırılamıyor; (B) planını uygulamaya koydular! Bu plan; ülkeyi içeriden karıştırıp kaosa sürükleyip, güçsüzleştirmek ve bitap düşürüp diz çöktürmektir!
Bu hâl, kavganın namertçesi olup; yüze karşı bir şey yapamayanların arkadan dolanma kalleşliğidir. 'One minute' gününden beri Türkiye'nin başına ne geldiyse ve ne gelmekte ise; hemen hepsinde MOSSAD-CIA parmağı vardır.
Mahut teşkilatlar; eski Türkiye'nin kodlarından cüretle; seneler senesi Müslüman mahallesinde salyangoz satarak; kendileriyle ortaklaşa iş tutacak 'PARALEL' yandaşları çoktan örgütlemişlerdi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.