Soykırım ha; o da ne?! -1-

A -
A +

Batı, yaygın propagandasını öylesine etkili ve sürekli yaptı ki; tarih boyu sergiledikleri vahşetlerini en kalın şallarla örttüler!..

Son 200-250 senedir, bu toplumun ensesinde boza pişirilmektedir. Türk'ün ezeli düşmanlarının; durmak bilmeksizin tatbik mevkiine koydukları bu denli, maddi ve manevi imha politikaları neticesini verdi ve devlet ve millet hayatımızda aktif olmayı bırakıp, hep birlikte müdafaaya çekildik.
Onlar medeni, biz barbar; onlar ilerici, biz gerici; onlar âlim ve bilge, biz cahil ve cühela; onlar birey ve millet, biz kabile ve sürü; onlar zengin ve güçlü, biz fukara ve güçsüz; (şimdi sıkı durun) onlar insan, biz ise hayvan!.. Yanlış okumadınız; Batı'nın gözünde Türkler (Müslümanlar) insan değildir!
Bu yakıştırmayı sokaktaki sıradan insanları değil; kendi toplumlarının yetiştirip başlarına getirdikleri devlet ve siyaset adamları, ülkelerinin en yüce makamı olarak addettikleri parlamentolarında dillendiriyorlar ve onlarca parlamenterden hiç kimse, bu görüşe karşı çıkmıyor.
Batı, yaygın propagandasını öylesine etkili ve sürekli yaptı ki; tarih boyu sergiledikleri vahşetlerini en kalın şallarla örttüler ve hem kendi toplumlarının ve hem de bizim gözümüzden bunu sakladılar. 'Demir Leydi' olarak anılan İngiliz başvekili Margaret Thatcher, bu vahim hallerini bakın nasıl dillendiriyor:
"... Batı olarak bizim medeniyetimiz; tıpkı bir ayna gibi, arkası incecik bir sırla kaplıdır ve o sır asla çizilmeye gelmez. Zira en ufak bir çizikte; altından tüm cılkımız meydana çıkar!"
Batı, Yahudi'nin tahrif edip kendisine kabul ettirdiği 'Engizisyon Hıristiyanlığı'nda; Papa'nın ve avanelerinin zulümleri altında asırlar boyu inledi. Mutlak iktidar gücünü, din adına ellerinde bulunduran bu zalame güruhu; kadını şeytan addedip yakıyor, krallara envayi çeşit işkenceler altında ölümlerden ölüm tattırıyor; inim inim inlettiği halk yığınlarına sahte cennetten arsalar satarak gününü gün ediyordu.
Bu yüzden Batı, kurtuluşu; dini ve din adamını inkârda ve kiliseyi, devlet hayatından dışlamakta buldu!
Oysa; aynı çağda (Orta Çağ) İslamiyet ve Müslümanlar altın devirlerini yaşıyor; sevgi üzerine inşa ettikleri medeniyetlerinde insanlar, kendileri için değil, birbirleri için yaşıyorlardı. Batı, sahte cennetlerini papazları eliyle satarken; Doğu'da (İslam âleminde) gerçek Cennet'e girişin yolları; mü'minlerin birbirlerinin kalplerine akıttıkları sevgi pınarlarından geçiyordu. (Devamı yarın, F.B.)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.