Ermeni aşına Kürt tuzu!

A -
A +
Evvela; geçen haftaki ‘Taşeron siyaseti’ başlıklı yazımdaki; yanlış anlaşılan bir cümledeki düzeltme ile başlamalıyım. O yazıda; ‘Orta-Doğu’da pis bir oyunun oynanmakta olduğunu ve bu oyunda da İran’ın ve Kürtlerin aktör olduğunu ifade etmiştim. Belli ki, buradaki Kürt ifadesinden bir kısım okuyucumuz alınmış ve incinmiş.

Yine belli ki; çok zorlama ve art niyetli bir anlama ile bütün Kürtleri kastettiğimiz zehabına kapılınmış. Halbuki yazının bütünü okunduğunda kastedilenin; bir avuç terörist Kürt ve daha açık ifadeyle PKK ve PYD ve bunların içerideki ve dışarıdaki uzantıları olduğu apaçık ortadadır.

Nitekim bu şer örgütler en büyük zulmü Kürt kardeşlerimize yapmaktadırlar.

Evet.. Geçen asrın başlarında cereyan eden 1. Dünya Savaşı’nda açılan parantez; İngiliz’in şeytani zekâsının ürünü olarak, enva-i çeşit kötülüğü içeriyordu. Bölge ülkeleri tüm bu kötülüklerle; bir asır boyunca kan akıtıp, gözyaşları döktü.

O gün; Osmanlı’yı sıfırlayarak bu denli kirli emellerine malik olmuşlardı. Aradan bir asır geçti ve açılan parantezin kapanması gerekti! Fakat o da ne?! Sıfırladıkları Osmanlı’dan ve yerine kurdurdukları ve akıllarınca iflah olunamayacak addettikleri  genç Türkiye Cumhuriyeti’nden umduklarını bulamadıkları gibi; o ecdadın torunları karşılarına dikilmesin mi?!

Yine o gün için yedi düveldi, bugün için ise 117 düvel; Türkiye’nin dik duruşu karşısında hop oturup hop kalktı! Ezeli düşmanlar bile bir araya geldi; ABD ile Suriye (Esed), Rusya ile ABD, ABD ile İran, Irak ile İran bir araya gelip; can ciğer kuzu sarması oldular!

Yegane hedefleri Türkiye!

Bu savaş bugün başlamadı; 70’li yıllarda Ermeni terör örgütü ASALA’nın, Türkiye’nin yurt dışındaki büyükelçilerini öldürmesi ile başladı. Bahaneleri 1915 Ermeni tehcir olaylarını telindi; ancak asıl hedefleri ABD’nin kendilerine söz verdiği Büyük Ermenistan’dı!

Pabucun pahalı olduğunu gördüklerinde; İngiliz’in şeytani dosyalarından Kürt kartını; Ermeni emellerine yem olarak kullanılmak üzere tedavüle sürdüler! Daha açık ifadesiyle; Ermeni aşı için için kaynayacak; Kürdistan hayali ile PKK silahlandırılıp, Türkiye’ye saldırtılacak!..

ASALA’nın bıraktığı(!) yerden alıp, bugünlere getiren PKK’dır. Irak ve Suriye’deki iç savaşlardan sonra; yönetilemeyen mahut bölgelerde bu kez, Büyük Kürdistan hayali canlandırıldı.

Bu hayale Türkiye’nin güney ve doğu toprakları da dahil edildi. Bu hayale ziyadesiyle sevinen ve avuçlarını ovuşturan tek bir ülke var; o da İsrail’dir. İsrail’in bu süreçteki rolü, kucağında kedi okşayan mafya reisliğidir!

Şam’a, Bağdat’a, Washington’a, Moskova’ya vb. gidip tekmil veren ve alesta duran içimizdeki beyinsizler boşuna heveslenmesinler; zira tüm bu yaptıkları, Ermeni aşına tuz katmaktan öte bir mana ifade etmiyor!

Bakınız; Rusya ile Ermenistan birleşik bir cephe oluşturdu bile! Bunu hâlâ göremeyen Kürt kardeşlerimiz varsa; onların bu körlükleri ve yanlış anlamaları gerçeği değiştirmez!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.