Olmaz olsun böyle medeniyet!

A -
A +
Sözde; insanlık, zaman süreci içinde açtığı yelkenle ‘medeniyet’e doğru yol aldı. Hatta; yalan söyleyen tarihçilere göre insanlık, zamanla vahşetten medeniyete dönüştü. Mahut yalancılara göre de şu an en medeni hâlini yaşamaktadır.

Söylemesi kolay da; cereyan etmekte olan olay ve hadiseler hiç de öyle demiyor. Belli ki mızrak çuvala sığmıyor. Medeni dünyanın geldiği noktaya bakın ki, hâlâ terörün ve teröristin ortak bir tanımı yapılamıyor. İnsanlık düşmanı olan bu olaya; benim teröristim iyi, seninki kötü gözüyle bakılıyor.

Kendilerine dokunmayacağını zannettikleri yılanları; bin yaşamaları için bırakmaları yetmiyor; insanlığın başına bela olan yeni yılanları var edip çoğaltmak için gayret sarf ediyorlar. Onlar insanları katledip; insanlığa kastedince görmezlikten ve duymazlıktan geliyorlar.

Ucu çok hafiften de olsa; medeni âlemin (!) kendisine değince kızılca kıyamet koparıyorlar ve birbirlerinin üzerine titremekten yoruluyorlar. Halbuki beri tarafta; çoğu çoluk-çocuk, kadın ve sivil olmak üzere 500 bin insan katledildi ve el an da katledilmeye devam ediyor; dönüp de bakan bile yok!

Neden? Çünkü onlar Müslüman! Yani medeni âleme göre insan değiller! Hatta hayvan bile değiller!

Ölüm kusan silahlardan kaçıp, kapılarına gelenlere yaptıkları muameleyi görüyorsunuz: Ülkelerinin sınırlarını tel örgülerle döşeyip içeri girmelerine imkân tanımıyorlar. Türkiye, başta ABD olmak üzere medeni(!) ülke yetkililerine onca dil dökmesine ve yol göstermesine rağmen; bunlardan hiçbirisi Türkiye’yi kaale almadı.

Türkiye, Suriye’nin sınırları içinde bir güvenlikli bölge oluşturalım; bu insanları orada iskân ettirip, gerekli yardımları hep birlikte yapalım. Bu güvenlikli bölgeyi uçuşa yasak ilan edelim. Bu şekilde; sizler de mülteci akınına uğramazsınız ve bu insanlar da orada-burada; çoluk-çocuk, kadın demeden telef olmazlar! Hiç değilse hayatları güvence altına alınmış olur.

Israrla, Türkiye’nin bu talebini duymak istemiyorlar. Üstelik, küstahça Türkiye’ye dönüp; mültecileri tutmasını ve dışarıya salıvermemesini tembihliyorlar! Bu yüzden Türkiye’ye utanmadan rüşvet öneriyorlar!

Medeni(!) âlemin bu denli aymazlığı, dünyayı terörist devletlerin oluşumuyla karşı karşıya getirdi! Irak’ta ABD destekli Şii zulmü, orada DAEŞ terör örgütüne devlet kurdurdu; üstelik bu devlet yüce dinimiz İslamiyet adına kuruluyor ve tüm dünyanın nefretini üzerine (gerçekte muazzez dinimizin üzerine) çekiyor.

Bunun mukabili de yine ABD destekli olarak; bu kez Suriye’nin kuzeyinde PKK-PYD terör örgütlerine devlet kurma imkânı sağlanıyor! Dikkat edilirse, her iki terörist devlet, Türkiye’nin hemen sınırının ötesinde yer alıyor ve Türkiye’nin güvenliğini tehdit ediyorlar.

ABD bütün bunları; müttefiki ve stratejik ortağı olan Türkiye’ye rağmen yapıyor. Bu da medeniyetin yeni algısının gereği olsa gerektir!

Bizler dilesek de, dilemesek de; böylesi bir medeniyetin yerin dibine batacağını söylemek müneccimlik olmasa gerek! Hem de pek yakında!!!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.