Hedef: Türkiye ve Rusya!

A -
A +

İstanbul Havalimanındaki terör eyleminden bir gün önce ABD, Türkiye’de meydana gelecek eylemler konusunda kendi vatandaşlarını uyarmıştı! Yani; Türkiye’ye gitmeyin; giderseniz, başınıza felaketler gelebilir, demişti. Hemen ertesi gün; meydana gelen terör eylemi ile de; bu söylem fiili olarak, bütün dünyaya karşı haykırılmıştı!

Evet; Türkiye’miz küresel terörün hedefindedir ve istenilen şey; Türkiye’yi dizleri üzerine çökertmektir. Türkiye’deki terör eylemlerini gerçekleştirenler; her ne kadar; DAEŞ-PKK-YPG vb. gibi terör örgütleri ise de; bunlar, sadece tetikçidirler. Asıl güç, bunların arkalarındaki devletlerdir. Ve maalesef; bunların arasında, bizim dost ve müttefik bildiğimiz ülkeler de bulunmakta ve hatta bunlar başı çekmektedirler! Dün EL-KAİDE, bugün DAEŞ adlı terör örgütleri; ABD tarafından kurulup örgütlenmiş; şu veya bu şekilde kullanıldıktan sonra; mevcut hâlleriyle, İslam Âlemi’nin böğrüne saplanan birer hançer olarak muhafaza edilmektedirler. Mahut örgütleri, sözde Sünni bir yapılanma şeklinde gösterip; asıl hedefleri, Müslümanlar arasında mezhep savaşları çıkartmaktır. Şimdilik; Irak, Suriye ve birkaç Orta Doğu ülkesinde yerel bazda mevzi olarak denedikleri mezhep savaşını; gelecekte tüm İslam Âlemi’ne yaymak istemektedirler. Daha şimdiden İran’ı, Irak’ı ve Suriye’yi; karşıt mezhep şeklinde ve üstelik devlet bazında bileyen mahut şer güçler; savaşı, başta Türkiye olmak üzere, tüm İslam ülkelerine yaymak istiyorlar. Türkiye’yi dizleri üzerine çökertmek için önce PKK’yı kullandılar. Son koz olarak da; Güneydoğu şehirlerimizde "çukur" yöntemini denediler. Akılları sıra, delik-deşik ettikleri beldelerin halklarını yanlarına çekecek ve birlikte güvenlik güçlerine karşı geleceklerdi. Güneydoğu halkımız bu oyuna gelmedi ve teröristlerin yanında yer almayınca; teröristler açtıkları çukurlara gömüldü. Türkiye, İsrail’le ve Rusya ile barış sinyalleri verince; ‘üst akıl’ın aklı başından gitti ve derhal İstanbul Havalimanı’ndaki eylemin talimatını verdi! Belli ki, bu denli sansasyonel eylemler Türkiye ile sınırlı kalmayacaktır. Türkiye ile barışan Rusya da mahut güçlerin hedefindedir ve orada da benzer terör eylemleri gerçekleşecektir. Türk ve Rus yöneticiler akil davranıp dik durmalı ve hiçbir terör eylemine karşı pabuç bırakmamalıdır. Avrupa Birliği’nin çatırdadığı bir ortamda, Türkiye ile Rusya’nın barışıp yeniden yakınlaşması; bölgesel ve küresel güçlerin güçlerini kırıyor ve bu yüzden hop oturup hop kalkıyorlar! Türkiye ile vuku bulacak bir savaşta karşı devletin safında yer alacağını söyleyen içimizdeki hainler boşuna sevinmesin; bu asil millet, en yoksul ve bitap zamanında, yedi düvele galebe çalmış ve hepsinin heveslerini kursaklarında bırakmıştır. Şahsiyetini müdrik bugünkü güçlü Türkiye ise, dosta güven; sizler gibi, içimizdeki satılmışlara ve dışarıdaki ağa-babalarınıza korku salmaktadır. Bu korku da size yeter; zira bu hâl sizin gibiler için ölümden beterdir! Türkiye’nin yükselişini gördükçe kahrolacak ve bu kahırla bitip tükeneceksiniz!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.