Maneviyat dolandırıcısı Fetullah’ı teşhire devam

A -
A +
Derin Amerika bu şizofreni sürekli konuşturarak bir taşla iki kuş vuruyor. Hem örgütü yönetenin bizzat o olduğu izlenimini vermek ve kendilerinin işin içinde yer almadığı kanısını yaymak, hem de dağılan örgütü toparlamasını sağlamak. Çıkmayan candan umut kesilmez misali.
FETÖ elebaşını hâlâ takip edenler bunu anlamayacak kadar kör ve sağır. Bu yüzden Fetullah Gülen’i, hâlen kandırmaya ve uyutmaya azimli olduğu kitlesel tabanı önünde rezil etmeye devam edeceğiz.
Ümit Akdemir ile bana her konuşmasında yer ayırıyor ve demedik hakareti bırakmıyor. Çünkü yalanlarını, niyetlerini tek tek yüzüne vuruyoruz. Hastalıklı muhayyilesinden geçirdiği zevzekliklerinin ne olduğunu anlatıyoruz.
Evlenme niyetini, mehdilik hayallerini açıkladık, hop oturup hop kalktı. Kendi inkâr edemedi, “evlenmeyeceğim” diyemedi. Kölelerinden birine açıklama yaptırdı “haber doğru değil” şeklinde. Çıkıp adam gibi evlenmeyeceğini, mehdilik gibi eblehçe bir hayale kapılmadığını söyleyebilir mi?
Benimki de laf, adam olsa söyler. Çünkü ileride bir “imkân” çıkarsa “O açıklamayı ben yapmadım” diyecek her zamanki ahlaksızlığıyla. 
Tutmuş bir de son zırva seansında Ümit Akdemir ile beni “Yalancı ile yamacı” diye tanımlayıp aklınca hakaret etmiş.
Bunu diyen adamın dünyanın en sahtekâr yalancısı olması ne ironik değil mi?
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na da “yalancı” demiş.
Bu uluslararası maneviyat dolandırıcısı neden Mevlüt Çavuşoğlu’na “yalancı” diyor ona bakalım.
Bilindiği gibi İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT-OIC) geçtiğimiz günlerde FETÖ’yü terör örgütü olarak ilan etti. Taşkent’teki toplantıda alınan bu karar belgelere geçti ve aynen şöyle dendi:
"Türkiye’nin, İslam ülkelerinin ve diğerlerinin kamu düzenine, meşru kamu kurumlarına, güvenlik ve istikrarına yönelik tehdit ve risk teşkil eden çeşitli hukuki kılıf ve şekillerle organize olan Türk vatandaşı Fetullah Gülen tarafından yönetilen uluslararası ağın hafi, yasa dışı ve gizli yöntem, güdü, faaliyet ve hedeflerinden derin endişe duyarak, Türkiye’nin anayasal düzenine, kamu kurumlarına, güvenlik ve istikrarına yönelik teşkil ettiği büyük tehdit karşısında yurt içinde ve yurt dışında Fetullah Gülen’e bağlı olarak çoğunlukla Türk vatandaşlarından oluşan ve yönlendirilen Fetullah Gülen ağını hukuki olarak terör örgütü şeklinde sınıflandırdığının idrakine varılmıştır."
FETÖ için çok ağır bir karar bu. Metnin devamında üye ülkeler de Türkiye ile iş birliği yapmaya ve bu örgütle ilgili gerekli tedbirleri almaya davet ediliyor.
Karar metni hayli uzun. İsteyenler aşağıdaki İngilizce linkten okuyabilirler:
http://www.oic-oci.org/oicv3/subweb/cfm/43/en/docs/fin/43cfm_res_pol_en.pdf
 
Ancak Teşkilat web sitesine bu metin bir gün geç konulunca bu zibidinin etekleri zil çalmaya başladı ve işte yukarıda belirttiğimiz gibi “Çavuşoğlu Teyo pehlivan gibi yalan söylüyor. İİT, bizi terör örgütü ilan etmiş filan değil” diye tepindi bu gecikmeyi fırsat bilip. Tabii amacı, uyuşturduğu kitlesinin beynini yıkayarak “Bunlar yalan söylüyor, İslam ülkeleri de bizim yanımızda” mesajı vermek.
Peki, sonra ne oldu?
Teşkilat karar metni ertesi gün web sayfasına kondu.
Bize ve Mevlüt Çavuşoğlu’na “yalancı” diyen sahtekâr morardı mı peki?
Hayır, çünkü o morarmaz.
Yüzü de kızarmayacak.
Ne de olsa yalancılığı ve palavralarıyla ünlü Teyo Pehlivan’ın hemşehrisi. Gerçi Teyo Pehlivan’ın bile ondan öğreneceği çok şey vardı ama öldü yıllar evvel. Teyo Pehlivan’ın tavuk poposu tövbe tutmaz misali ağzı tövbe tutmayan günümüzdeki temsilcisi, yalancılıkta fersah fersah ilerledi. Boynuz kulağı çoktan geçti ama madalyonun öteki yüzünde “Teyo Pehlivan’ın hiç olmazsa kimseye zarar vermediği” gerçeği var. Üstelik insanları eğlendiriyordu.
Yine de bu kepazelikleri Fetullah’a çok görmeyin.
Ceset kadar soğukkanlı bir katilden, yüzlerce insanın kanına giren bir caniden söz ediyoruz. Ondan utanma, nedamet bekleyenin aklına şaşarım.
Unutmadan söyleyelim. Fetullah Gülen’i sevindirecek bir haber var. Kendisinin de bağlı olduğu merkezin yularını elinde tuttuğu Sisi, bu karara “muhalefet şerhi” koymuş.
 
KARARIN İNGİLİZCE TAM METNİ:
Deeply concerned by the clandestine, illegal and covert methods, motives, activities and goals of the international network led by Turkish national Fethullah Gülen, organized in various legal covers and forms, which poses a risk and threat to the public order, legitimate state institutions, security and stability of Turkey, Islamic countries and beyond, Taking cognizance of the fact that Turkey has legally classified Fethullah Gülen network a terrorist organization, which is largely composed of and directed by Turkish nationals subordinated to Fethullah Gülen, in and outside Turkey, in the face of grave threat to its constitutional order, state institutions, security and stability,
1. Strongly condemns the violent coup attempt, against the Constitution, President and Government of Turkey and its people, perpetrated on 15 July 2016, by an armed faction 122 and their civilian collaborators belonging to the Fethullah Terrorist Organization (FETO),
2. Strongly deplores the death and injury of hundreds people, including civilians as a result of violent actions of the FETO coup plotters and expresses its solidarity with the Government and people of Turkey,
3. Congratulates the firm stance of Turkish people in defense of democracy and constitution by risking their lives, and welcomes the quick return of Government control to Turkey, whose security, stability and prosperity is vital to whole Ummah,
4. Declares its full solidarity with the Government and people of Turkey in its fight against Fethullah Terrorist Organization to ensure democracy, justice, security and unity,
5. Calls on Member States to take every necessary measure against the entities and groups, manned or directed by Turkish nationals, affiliated with the Fethullah Terrorist Organization and cooperate with Turkey to this end,
6. Requests the Secretary General to follow up the implementation of the present Resolution and report thereon to the 44th Session of the Council of Foreign Ministers.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.