Çok flörtözlermiş yaa! Ne güzel, kanlı kanlı...

A -
A +
Bu hanımefendi çeşitli firmalar tarafından Türkiye halkına “rol model” olarak gösteriliyor olmalı ki deterjan benzeri çeşitli ürünlerin reklamlarında oynatılıyor.
Öğrendik ki bir de asker kızıymış.
Ama asker katili PKK’lı teröristlere “gerilla” deyip güzelleme yapan bir kayıp kimlik.
PKK’lılara karşı yürütülen mücadeleye PKK tarafından yayılan “Çocuklar ölmesin” sloganıyla karşı çıkan da bizzat o.
Geçtiğimiz yıllarda Küba’ya gidip dönüşünde bu ülke için binbir güzelleme yaptı. Oray Eğin gerçek ve derin Küba’yı köşesinde anlatıp bu zavallıya bir güzel ders verdi.
Sonradan görme ve edinilmiş eklektik “donanımı” ile şarışın deterjan güzeli, son olarak Kobane ayaklanması çağrısı ile eline 53 insanın kanı bulaşan Selahattin Demirtaş’a Twitter’dan yandan çarklı bir destek attı.
“Seçimle ilgili siyasi olmayan bir tespit. İlk defa siyasi arenada aralarında aşk çekimi olan bir çift gördüm. Demirtaş çifti çok flörtöz değil mi ya:))”
Eşiyle aralarında aşk çekimi varmış, çok flörtözlermiş yaaa!
Amaç şehirli beyaz Türkler nezdinde Kobani kanlısı Demirtaş’a itibar sağlamak ve seçimlerde ona oy verilmesini sağlamak.
Bu insanlıktan soyunmuş ve vatan sevgisinden istifa etmiş aktris kılıklı kadın, demokrasinin nimetlerinden yararlanarak meclise giren PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye ve onun başındaki eli kanlı adama yalakalık ederken acaba şehitlerimiz ve eşlerinin aralarındaki yarım kalan aşklarını aklından geçirdi mi hiç?
Tabutlarına sarılarak mezar taşlarını kucaklayarak “Aşkım hani beni bırakıp gitmeyecektin, hani seninle tatil planlarımız vardı” diye katılarak gözyaşı döken şehit eşleri ne olacak? Onların aşkı bu hanımefendinin oynadığı dandik tiyatro oyunlarındaki “aşk”lara, Demirtaş’ın ve karısının yaptığı artistliklere benzemez.
Eşlerini ellerinden alan katillerle azmettiricilerinin romantizm soslu aşk ve flört komedisiyle hiç ilgisi yoktur.
Sahicidir, hakikidir, acı ve trajiktir.
Demek böyle.
Çok flörtözlermiş, ne biçim aşk çekimi varmış aralarında.
Evet, kanlı kanlı.
Sormuşlar flörtöz Demirtaş’a, “Kızınızı özlüyor musunuz” diye. O da “Babalarıyla kızları arasında çok özel bir sevgi vardır. Bu yüzden kızımı çok özlüyorum” demiş.
Elhak doğrudur. Babalarıyla kızları arasında çok özel bir sevgi vardır ve tarifi imkânsızdır.
Çok flörtözlermiş yaa! Ne güzel, kanlı kanlı...
Van’da şehit edilen Önder Ertaş’ın da kızı Erva ile aralarındaki sevgi böyleydi. 8 yaşındaki Erva babasının tabutu başında yürekleri parçalayan o sözleri söylediğinde; “Baba hani beni bırakıp gitmeyecektin” dediğinde kendi kızını hatırlayıp empati kurdun mu?
Çok flörtözlermiş yaa! Ne güzel, kanlı kanlı...
Elin kanlı olmasına rağmen demokrasinin nimetlerinden faydalanıp cezaevi konforunda kızını görüyorsun, kızın da seni görüyor öyle değil mi?
Çok flörtözlermiş yaa! Ne güzel, kanlı kanlı...
Fethi Çekin’in kızını hiç düşündün mü?
Uzman Çavuş Kadir Demiryürek’in kızı Lara’yı?
Kıdemli Astsubay Çavuş Müslüm Fırat’ın 10 yaşındaki kızı İrem Fırat’ı?
Ve yüzlercesini...
Düşünmedin çünkü bu “gerilla savaşı”nda sana göre yaşananlar son derece “normal” ve hayatın olağan akışına uygun öyle değil mi?
Biliyorum seni yağlayıp yıkayan aktris bozuntusu da aynen senin gibi düşünüyor.
Biliyor musunuz, sizler ayrı etnisitelerden olsanız bile aynı IRK’tansınız.
Homo Sapiens’in insan olmayı meçhul bir zaman dilimine ertelemiş, belki de hiç düşünmemiş, vicdan ve merhamet, akıl ve izan yoksunu, kaybolduğu sanılan ama Hitlerlerle, Stalinlerle yeniden hortlayan bir türünün uzantılarısınız.
Sizleri bu ülke bir gün gelecek safra olarak atacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.