Fil terbiyecisi harekete geçti, FETÖ elebaşı yol ayrımında

A -
A +
NBC televizyonunun haberiyle çarşı karıştı.
Habere göre Trump “Fetullah Gülen’in Türkiye’ye iadesi için bir formül bulun” diye talimat vermişti.
Haber Beyaz Saray tarafından jet hızıyla yalanlandı. NBC ise bu bilgiyi CIA yetkililerine dayanarak yazdığını bildirdi.
FETÖ mahfillerine baktım “Ne konuşuyorlar” diye.
Birbirlerine girmişlerdi. Kimileri “Artık şeffaf olalım, fabrika ayarlarımıza dönelim” derken, Pensilvanya’ya daha yakın ikamet edenler “HE’den gelecek açıklamaya bakalım” görüşündeydi.
Sonuçta HE (Hoca Efendi) dedikleri iblisten beklenen konuşma önceki gün geldi. Şöyle diyordu:
 
ŞİFRELİ HABERLER, KRİPTO KONUŞMALAR
“Öyle bir fasla yönelme sathımailinde yolların ortasında tercih etme durumunda bulunuyoruz. İsabetli bir tercihte bulunabilecek miyiz, bulunamayacak mıyız, olduğumuz yerde mi kalacağız, kendimize mi takılacağız? İmmün(Bağışıklık sistemleri) sistemleri çok zayıf…”
“Bu da nedir” demeyin, Gülen’in kripto mesajları böyle abuk subuk hezeyanlar arasında verilir genellikle.
Peki, bu konuşmanın ve NBC haberinin şifreleri ne?
Sizi iki yıl öncesine götüreceğim.  25 Ekim 2015 ve 22 Ekim 2015 tarihli  “Fil terbiyecisi, Nasr suresi ve Gülen-1 ve 2” başlıklı yazılarda detaylı anlatmıştım.
 
FİL TERBİYESİ NEDİR:
Turistlere hizmet eden ve bin türlü şaklabanlık yaptırılan filler nasıl “terbiye” edilir?
Fil önce derin bir kuyuya sokulur. Orada file işkence edilmeye başlanır. Dövülür, canı acıtılır, aç bırakılır. Ama üç gün sonra bir kişi çıkıp file yiyecek ve içecek verir. Diğeri de onun yokluğunda işkenceye devam eder. Fil iki ay gibi kısa bir süre sonra kendisine yiyecek ve içecek verip yaralarını onaran adamın kölesi olur. Öyle ki onun talimatı üzerine önüne gelen her şeyi ezecek noktaya gelir.
 
FİL TERBİYECİLERİ DARBEYİ ERKEN TARİHE ALMAK İSTİYORDU
CIA de Fetullah Gülen’i böyle eğitip terbiye etti.
Gülen Öcalan’a karşılık ABD’ye götürüldükten sonra emniyetli bir yere yerleştirildi. Kendini rahat ve güvenli hissetmesi sağlandı.
Ancak aradan kısa süre geçtikten sonra bir yerel mahkeme Gülen’in sınır dışı edilmesini istedi. Hemen CIA ajanı Graham Fuller devreye girip onu bu zor durumdan kurtardı.
İblisin korkuyla karışık minnet duygusu sınırsızdı.
Hayallerinde 2015-2016 yılında yönetimi ele geçirmek ve kendini halife ilan ettirmek vardı. Bunu Erdoğan’ı kontrol edilebilir olmaktan uzak değerlendiren ABD derin damarı CIA de biliyor ve destekliyor ama onlar daha erken tarihe almak istiyorlardı.
 
GÜLEN DARBE İÇİN MIRIN KIRIN EDİNCE
Gülen mırın kırın etti. Henüz kadrolarının yetersiz olduğunu söyledi. Daha 2012 yılının başıydı sonuçta. Kimden alıyordu bu bilgileri. Gülen CIA’in bu sorusuna “Kozanlı Ömer’den” diye cevap verdi. Kozanlı Ömer lakabıyla tanınan ve Türkiye’nin “Mahrem hizmetler abisi” olan Osman Hilmi Özdil’in verileri gerçekti. Gülen direniyordu.
CIA hiç bekletmedi. Kozanlı Ömer Amerika’ya girer girmez havalimanında gözaltına alındı ve elinde Gülen’e verilmek üzere hazırladığı flash belleğe el konulduktan sonra sınır dışı edildi.
Gülen ikna edilememişti. Ama tam o sırada Fil Terbiyesi'nin üçüncü aşaması başladı. Gülen New York Times, BBC, Washington Post, Fox News, Wall Street Journal, Financial Times, Guardian gibi yayın organlarında hakkında yayın hazırlığı yapıldığını öğrenince başına gelecekleri anladı. 
Nitekim bazı ufak tefek “haberler” de sızdırılıyordu yavaştan. Gülen cemaatini yok edecek tüm belgeler ve dosyalar istifleniyordu. Gülen bundan haberdar olur olmaz cemaat mensuplarına her zaman olduğu gibi Salat-ı Tefriciye duasını gönderdi ve "Bizi yok etmek istiyorlar, dua okumaya başlayın" çağrısında bulundu. Gülen sonunda istemeyerek de olsa "okey" dedi ve 7 Şubat MİT darbesinin düğmesine basıldı.
 
FİL TERBİYESİNİN GÜNCEL AŞAMASI NBC İLE TEKRARLANDI
NBC televizyonundaki haberi, yukarıda anlattığım biçimde görmeniz için hatırlattım bu eski yazıların içeriğini.
FETÖ elebaşının yukarıdaki sözlerini de bu gözle okuyup değerlendirmek gerekiyor.
ABD’deki derin damar Türkiye üzerindeki hevesi kursağında kaldığı için “yarım bıraktığı işi” mutlaka tamamlamak istiyor.
Erdoğan’ı vaktiyle devirmek isteyen “Avrasyacı millî darbecileri” FETÖ eliyle tasfiye etmişti. Çünkü onlar işine yaramıyordu. Sonra bağımsızlıkçı karakteri iyice belirginleşen ve kontrol edilebilir olmaktan çıkan Erdoğan’ı FETÖ’ye devirtmek istedi. 7 Şubat’ta, 17-25 Aralık’ta ve nihayet 15 Temmuz’da denedi ama başarılı olamadı.
 
YENİ TAKTİK FETÖ’CÜ KEMALİSTLERLE
KEMALİSTLERİ BULUŞTURMAK
Şimdi yine biti kanlandı.
Son bir aydır devreye sokulan tezgâhların, 10 Kasım’daki çok tuhaf hareketlerin, Kadir Mısıroğlu üzerinden “Türkiye’de irtica tehlikesi hortladı mı?” paranoyası oluşturma teşebbüslerinin ilk girizgâhlarını görüyoruz.
Ama öyle anlaşılıyor ki bu konuda harekete geçmesi istenen FETÖ elebaşı yine mırın kırın etmiş olmalı ki bir NBC haberiyle gereken mesaj verildi. Çok açıktı üstelik:
“Dediklerimizi yapmazsan seni gerçekten iade ederiz”
Eğer Muhafazakârlık-Atatürkçülük ekseninde, olmayan bir kutuplaşmayı köpürtüp bunu Türkiye’nin yumuşak karnı hâline getirebilirler ve TSK başta olmak üzere diğer kurumlardaki Kemalistleri ikna edebilirlerse istedikleri zemini bulacaklar.
Şunu söyleyeyim. ABD bir kez daha hüsrana uğrayacak.
Size Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günü millet bahçeleri açılış töreninde yaptığı manifesto gibi konuşmayı tekrar dinlemenizi ya da okumanızı öneririm.
“Geçti Bor’un pazarı” dedirten müthiş bir konuşma.
(*)https://turkiyegazetesi.com/yazarlar/fuat-ugur/588443.aspx
https://turkiyegazetesi.com/yazarlar/fuat-ugur/588477.aspx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.