FETÖ kodamanı itiraf ediyor; bir KAOS yeter!

A -
A +
15 Temmuz öncesiyle karşılaştırıldığında darbelerle ilgili bir farkındalığımız var millet olarak.
Artık “bir şekilde” darbe imasında bulunanları “Dangalaklar işte, öylesine kurusıkı atıyorlar” diye değerlendirme lüksümüz yok.
Çünkü onu bir kere yaptık; yani 15 Temmuz öncesinde.
Birtakım siyasetçiler meydanlara çıkıp “15 Temmuz’dan sonra her şey değişecek, ben Başbakan olacağım, yurtta sulh, cihanda sulh” dedi, bazı gazeteciler “Yine yeşillendi fındık dalları, AKP Türkiye’yi darbe ortamına sürüklüyor” sözleriyle biz anlamasak da ipucu verdi, bir diğeri “Şimdi öğretim üyesi değil, Albay olmak varmış” diye hayıflandı.
Gülüp geçtik.
Ama dedim, bir kere oldu o.
Bu yüzden bürokratları tehdit eden o sevimsiz ucube ile o eski MLKP’li il başkanına aynı şekilde gülemiyoruz.
15 Temmuz öncesi bu tarz sözleri edenlerin bir kısmı firari, bir kısmı cezaevinde.
 
NATO’CU ATATÜRKÇÜLER VE DARBE KIŞKIRTICILARI
 
Biz artık şunu biliyoruz. Bu ülkede bir darbe kalkışması olacaksa işin içinde mutlaka FETÖ’cüler ve NATO’cu “Atatürkçüler” olacaktır.
Evet, Doğu Perinçek sonuna kadar haklı.
NATO, bizim de içinde bulunduğumuz bir askerî pakt, doğru ama şimdiye dek ülkemizde yapılan tüm darbelerde bu paktın ve merkezindeki Pentagon-CIA ikilisinin doğrudan rolü olduğu da bir başka gerçek.
Ve darbe iması ya da kışkırtıcılığı yapan herkes mutlaka bir yerlerden tüyo almıştır. Canan ya da Özgür, Ragıp ya da Ekrem; fark etmez…
Bakın şimdi ne oluyor?
FETÖ’nün ünlü provokatörü ve psikolojik harpçisi Fuat Avni çıkmış, deşifre olan Pensilvanya planları için kurtarma operasyonu çekiyor kanalından.
Ama konuşurken sürekli sıvamaya çalıştığı için kendi foseptiğinde boğulmaktan kurtulamıyor.
 
FETÖ’CÜ SÖYLEDİ, RAHATLADIK; TSK İÇİNDE HÂLİHAZIRDA DARBE MEKANİĞİ YOKMUŞ
 
Fuat Avni, FETÖ içinde sıkça dillendirilip ima edilen “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast” planlarını ve ardından darbe yapılacağı imalarını Türkiye’deki kimi yazarlar köşelerine taşıyınca rahatsız olmuşlar.
“Avrasyacı cenahın önemli aparatlarından biri uzunca bir yazı yazdı” diye başlıyor konuşmasına. Kastettiği Nedim Şener sanırım. Bu yazıyı psikolojik harp diye niteledikten sonra aynen şöyle devam ediyor:
“TSK içinde böyle bir darbe mekaniği HÂLİHAZIRDA mevcut değil. Olsa MİT hemen devreye girer, bunlar tespit edilir ve bunlar da hemen açığa alınır”
Ooh, bayağı rahatladık şimdi.
Fuat Avni lakaplı Said Sefa FETÖ’cüsü söyledi ya artık gözümüz arkada kalmaz.
Bu arada “Hâlihazırda” lafını büyük yazdım dikkat çekmek için.
Demek ki TSK’nın içini izliyorlar. Yok diyorlarsa yoktur canım, FETÖ’cülere inanmayacağız da kime inanacağız?
 
FETÖ’CÜ FUAT AVNİ’YE MEKTUP GÖNDEREN “ATATÜRKÇÜ” ÜST RÜTBELİ ASKERLER KİM?
 
Fuat Avni’nin ilginç açıklamalarından biri yine TSK ile ilgili. TSK içinde Avrasyacılar, MHP’liler, Erdoğancıların olduğunu belirttikten sonra “Bunların dışında Kararsız ve ortada kalmış insanlar var. Şimdi üç grup da kendi adamlarını atamak için mücadele ederken işte bu kararsız ve ortada kalanlar tasfiye ediliyor” diyor ve şu ilginç bilgiyi bizlerle paylaşıyor:
“Bana 17-18 gündür yüzlerce mail geldi. Gönderenlerin hepsi de TSK içindeki rütbeli askerler. Mektuplarında kendilerini ‘Biz Cumhuriyet’in temellerine ve Atatürk ilkelerine bağlı insanlarız’ diye tanımlayan bu rütbeli askerler ‘belli şeylerle’ fişlendiklerini, bunlardan yola çıkılarak haklarında soruşturma açıldığını ve açığa alınıp tasfiye edildiklerini yazıyorlar. Böylece bu askerlerden her gün onlarcası tasfiye ediliyor.”
Görüyor musunuz şu işi?
FETÖ’cü Said Sefa’ya mail gönderen TSK içindeki “belli şeylerle” fişlenmiş, “Atatürkçü ve Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı” rütbeli askerler kim acaba?
 
SUİKAST HAZIRLIĞINDA SUÇÜSTÜ YAKALANINCA SUÇU KİME ATIYORLAR?
 
FETÖ kodamanı aparat, örgüt içinde sıkça dillendirilen suikast imalarını sanki hiç bilmiyormuşçasına AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlere giderken bir çakma suikast düzenlettirip yeniden yüzde 50’nin üzerini tahkim etmek istediğini söylüyor utanmadan.
MİT’teki Hakan Fidan ekolünün hazırlığı bu yöndeymiş. Orta Asya’dan ya da özellikle Azerbaycan’dan bir çakma suikastçı getirtilecekmiş.
FETÖ’nün yıllardır kurduğu tezgâhlarda kullandığı taktik. Kendi yapacağı operasyonu, karşısındakinin üzerine atmak ve suçlamak.
 
“BİR KAOS, SATIN ALDIĞINIZ ASKERİ-POLİSİ KARŞINIZA DİKER”
 
Aslında şu sözler bile tek başına planlarının ne olduğu konusunda yeterince ipucu veriyor:
“Çuval çuval para ödüyorsunuz o askerlere, polislere, yargıçlara. Ama bilin ki bir KAOS yeter. Ve o anda en başta o satın aldığınız askerler, polisler ve yargıçlar dikilir karşınıza.”
Biz neden yıllardır KAOS planlarına dikkat diyoruz?
Neden Ekrem İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu, Özgür Özel gibilerin KAOS’a oynadığını yazıyorum durmadan?
Bilmiyorum, deliyim herhâlde.
15 Temmuz’dan aylar önce de öyle delilikler yapmıştım..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.