Gates ve uluslararası finans çetesi küresel sıhhî diktatörlüğün mü peşinde?

A -
A +
Koronavirüs olarak tanınan Çin Virüsünün bir laboratuvar ürünü olduğu fikri, başta ABD olmak üzere tüm dünyada yaygın kabul görüyor. 
ABD’de Yahoo News tarafından yapılan ankette Cumhuriyetçilerin yüzde 44’ü, Demokratların yüzde 19’u, Bağımsızların yüzde 24’ü, Fox News televizyonu izleyenlerin yüzde 50’sinden fazlası Bill Gates’in, insanları izleyecek bir dijital mikroçip yerleştirmek için koronavirüs aşısını kullanacağına inanıyor. Dolayısıyla da önceki konuşmalarına da atıfta bulunarak, Bill Gates ile birlikte baş zanlılar Çin ve küresel elitin yönettiği dev finans şirketlerinin bu virüsü ürettiği yolunda genel kanaat oluşmuş durumda. Ve tabii hedefte bu küresel çeteye eklemlenmiş Demokrat Parti siyasetçileri ile kontrolleri altında tuttukları medya tekelleri de var.
ABD’de sık sık yapılan protesto gösterilerinin sebebi bu. Başta Almanya ve İngiltere olmak üzere “Ne sağcıyız ne solcu, özgür bireyleriz” diye haykıran milliyetçi, sağ popülist ve ulusalcı hareketler İspanya’ya da sıçradı. 
İşte bu gösterilerde taşınan pankartlar ve yapılan konuşmalarda dile getirilen “Sıhhi diktatörlük” söylemi(*) çok ilginç biçimde milyonlarca alıcı buluyor. Tanımı ilk ortaya atan ise İtalya milliyetçi oluşumlarından Forza Nuova lideri Roberto Fiore.
Protesto gösterilerinde taşınan pankartlar da çok ilgi çekici.
Quentin Tarantino’nun aynı adlı filminden mülhem “Kill Bill” yazılı birinde. Yani “Bill’i öldür” demek. Diğer bir pankartta da “Pill Bill” yani “Hapçı Bill” yazısı var. Kadınlara uyuşturucu vererek tecavüz eden Aktör Bill Cosby’ye atıfta bulunuluyor burada da. Aşı ile insanlığa tecavüz. Bir başkasında Bill Gates’in fotoğrafının üzerinde “Your body, my choice” yazıyor. Şunu diyor:
 “Beden sizin, tercih benim”
Bill Gates ile ilgili haber bombardımanının arkası kesilmiyor.
En ilginç olanı ise geçtiğimiz ayın sonundaydı. Harvard Üniversitesi’nde tıp profesörü olan Timothy Springer geçen yıl Moderna adlı aşı üreten bir Biyoteknoloji şirketine 5 milyon dolar yatırım yapıyor. Ve bu şirket Çin’de daha yeni yeni koronavirüs adı dillendirilmeye başlandığı sıralarda“Virüsün genetiğini bulduk, aşı çalışmalarına başlıyoruz” açıklaması yapmıştı. Şu anda insanlar üzerinde de denenmeye başlanan Çin Virüsü’nün aşısı işte bu Moderna adlı biyoteknoloji firmasına ait. 
Şimdi iki önemli noktayı açıklayalım.
1-Harvard’lı 72 yaşındaki bu profesöre geçen yıl “Moderna’ya 5 milyon dolar yatırım yap” aklını veren Bill Gates’den başkası değil.
2-Ve Springer’in şirketteki hisselerinin değeri bu geçen 5-6 ayda 1 milyar dolara yükseldi.
Bill Gates’in şu lafı ise hafızalarımızda taze:
“Herkesi aşılamadan bu virüs bitmez...”
Aslında virüsü değil bu Küresel Çete’yi bitirmek gerek.
“Kill Bill” diye boşuna yazılmıyor pankartlarda.
.....
(*)https://www.baykentraporu.com/post/sihhi-diktatorluk-soylemi-ve-ozg%C3%BCrl%C3%BCk-talebi-kovid-19-gunlerinde-avrupa-da-milliyetci-eylemlilik
oktayı açıklayalım.
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZISINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN
KİMİ İNSANIN KENDİYLE BİRLİKTE ŞEYTANI DA TEKAMUL EDER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.