Müslüman mert olur

A -
A +

Mert iseniz cevap verin.
 
1- Cahil bırakılmış Müslümanlar FETÖ denen sahte şeyhin vaaz şovlarında salya sümük ağlarken, taa 40 sene önce Mezhepsizler kitabında bu alçağın din bozguncusu olduğunu yazan Mehmet Ali Demirbaş mı ……, yoksa daha son yıllarda mektup döşenenler mi?
 
2- Bugüne kadar gizlenmeyi iyi başarmış hadis düşmanları FETÖ'ye yanaşabilmek için takla atarken, 2003 gibi zor bir zamanda "Dinlerarası Diyalog Tuzağı" kitabını yazan rahmetli Mehmet Oruç mu diyalogcu, yoksa “Bütün dinlerin tecrübelerinden faydalanmak gerekir” diyenler mi?
 
3- Kutlu Doğum Haftası hicrî takvime göre düzenlensin diye çırpınan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil mi ….., yoksa FETÖ’nün doğum günü ve Hristiyanların paskalyasına denk gelen 'Nisan’da ısrar edenler mi?
 
Kim haklı kim haksız? Kim o tarafta kim İslâm’ın Ehl-i sünnet’in tarafında?
 
4- Kutlu Doğum Haftası’nda, Ramazan-ı şerîf ayında sazlı dümbelekli, kadın erkek karışık, kadın semazenlerin bile camiye sokulduğu vesair sayısız çirkinliğin dinî faaliyet diye yutturulduğu programları yapanlar mı haklı, yoksa bunlara karşı çıkanlar mı?
 
5- “İlahiyata ve felsefeye başvurarak Kur’ân’a, sünnet ve İslami düşünceye eleştirel bir şekilde yaklaşmayı düşünmemiz gerekir” diyenler mi haklı, “İslam’da felsefe yoktur, İslam felsefesi, İslam düşüncesi denmez çünkü İslam dindir insan görüşü değildir” diyenler mi?
 
6- “Başörtüsü dinî değil ahlâkî” diyen, Müslüman kadının gayrimüslimlerle evlenmesine caiz diyen “İslam âlimi” duydunuz mu hiç?
 
7- Moskof Beykiyef lâkaplı meşhur din bozguncusu mezhepsiz Musa Beykiyef’e övgüler dizenler, meşhur mezhepsizlere tefsir yazdıranlar, mason Abduh’u kaynak gösterenler mi Ehl-i sünnet?
 
8- Minareleri güvercin yuvası yapıp Ezân-ı Muhammedîyi 1 metrekarelik karanlık odalara hapsedenler, merkezî ezan sistemiyle yüzlerce camide tek ezan okutanlar, 6-7 dakika uzayan “şarkı makamından farkı kalmayan” ezan okutturanlar mı “büyük İslâm alimi?"
 
9- Yıllar yılı “sandalyede namaz olmaz” diye bas bas bağıranlar mı haklı, camileri sandalyeli kiliselere benzetenler mi?
 
10- Namaz vakitleriyle oynayarak, 34 senedir milyonlarca Müslümanın orucunu tehlikeye attıkları Ramazan ayının 35.si geldi, bakın daha neler göreceğiz. Hiçbir suçları olmasa Besmeleyi bestelemeleri bile büyük cinayet. O cami bahçelerine saz ekibini sokarsanız elbette peşinizi bırakmayacağız.
 
Ne o kurumlar, ne o makamlar babanızın malı. Hele din hiç değil. Yedirtmeyiz diye ağzından salya fışkırtanlar, biraz da "dinimizi nasıl yedirtmeyiz" derdinde olun artık.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.