Bu tarz benim...

A -
A +

Ve Kemaliye Kımıçdaroğlu podyumda! Evet Kemaliye, konseptin nedir?

Ben 7 Haziran seçimlerinde birinci parti olmuşum! Tek başıma iktidar olmuşum, ıhı  ıhı... 

Balkon konuşması yapıyormuşum! O balkona çok çıkasım var, hep özeniyorum... balkon... kıymetlimisss....

Sunucu: Ağzının suyunu sil Kemaliye, hazır mısın jürinin karşısına çıkmaya? Evet, Jüri'den yorumları alalım;

Zıvana; Evet Kemaliye, nire gidiyosun sen büle? Sandıka?  Ama Kemaliye büle olmamış, sen eyer bünün yerine baaşka bi kombin olamlıdı. Zaç beeendim, aykıbı  beendim; ama "Oy verin gitsinler" laafini beenmedim. Niden  "Oy verin gelelim" diyemiyorsun? Hiç olmadı! Tülüm  çıkartmak istiyorsun sandiktan ama pırrroporsiyönüna  tülüm  hicc yakişmiyor!

Kurella; Ayhh... Kemaliye nedir senin alıp veremediğin? Sen niye klozet derdine düştün? Bu nedir yaah? Ne demek "Kemaliye'ye ye oy vereceğim hiç aklıma gelmezdi" reklamları?

"Amaan bu sefer de Kemaliyeye ver gitsin" mi diyosuun? Ayol sinirim bozulduhh. Dem ba baa, dem baba baa... Sesin de güzel değil ama Gülen Plak'tan kaset mi çıkarcakmışsın sen? Bana kuşlar söyyler... N'oolcek senin bu halin böyleh, hıı? Dümdüz bir seçim bildirgesi hazırlayıp kolaya kaçmışsın. Hep aynı vaatler, hep aynııh!! Ay başım tuttu... Tansiyonum çıktı yemin ederim...  Böyle sandığa gelinemez ki! Sanki bakkala ekmek almaya gidiyorsun.
Zıvana: Caaaniim, onü da yapmişti!. Ünceki sezonda 'ekmek için ekmekletti' dimedi mi?
Kurella: Ayy evet; kuş öldü beybi!

**Sunucu: Selin Nettin Demirkaş podyumda! Nereye gidiyorsun?

Kandil'e kandil simidi almaya. Seçimlerde barajı aşmışım, mutluluktan taşmışım!

Arkadaşlarından yorum yapmak isteyen var mı?

1-Aksesuar olarak güvercin kullanmışsın ama yakışmamış. Halkların kardeşliği kostümünü daha önce de giymiştin, hep aynı tarzla karşımıza çıkıyorsun.
-Hımf!..  Sizi de başkası giydiriyor. Hazır kombinlerle seçmenin karşısına çıkıyorsunuz.

2-Herkesin sponsoru var bi kerem. Hem Döykü Hanım, Selin arkadaşımız burada başka kamera arkasında başka. Oynuyorsun yağnea! Çoğulcu demokrasi, yeni anayasa, eşit yurttaşlık falan boyunu uzun göstermiş ama eline bi Apo heykeli isterdim. 2012'de Mardin'de "Kürt halkı önderinin posteri niye asılmasın? Bal gibi asarız. Biz daha önder Apo'nun heykelini dikeceğiz heykelini" demiştin...

-Yalançııı! Sen beni kıskanıyosuun! Ben öle mi dedim, "Başkan Apo'nun emeğini iktidara taşıyıp Türkiye'yi değiştireceğiz" dedim.

-Hee kıskanıyorum; o kadar tarzsın ki kararsız seçmen sana oy verecek, eniştem ikna olmak üzere, amcam veriyor, komşu he demek üzere! Hakkında araştırma yaptım, türkü barlarda saz çalıyormuşsun. Dinlemeye gelenlere de barda molotofkokteyli ikram ettiriyormuşsun!

-Benimle böyle konuşamazsın taam mı? Ben sosyal medyada da fenomenim.

-Ay kııız, kaç milyon tıkladı seni? Ay bi de "Beni çok sert eleştirenler dâhil hepinizi seviyorum, şapşikler" yazmışsın Twitterda. Şapşik ne yaa? Hee... Sıkışınca ağlaa...

Sunucu; Tamam, daha fazla uzatmayalım, Selin Nettin seni yerine alalım.

**Haydariye Başbaş podyumda. Nereye gidiyorsun Haydariye? İş aş Haydariye Başbaş demeye, asgari ücreti beş bin lira etmeye gidiyorum.  

Zıvana: Görüyörum ve arttıriyörum; 7000 Liira. Bizimle değılsın!

Kurella: Haydariyehh... Bi arkanı döner misin canım. Hımm... Arkanda kim var anlayamadım ama kafanı beğendim. Ahha hah. Ay yüz oyum olsa birini sana vermezdim.

Ninem diyor ki; Ayinesi iştir kişinin lafa  bakılmaz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.