Yanlış hamle Beşiktaş’ı yaktı

A -
A +

Bu kadar yakın temaslı oyunda Şenol Güneş, Oğuzhan’ı kenara alarak yanlış bir hamle ile pişmiş aşa su kattı.

Şiir gibi derler ya; dün geceki Atiba’sız Beşiktaş aslında şiir gibiydi. Ta ki, Şenol Güneş’in yanlış Oğuzhan hamlesine kadar. O ana kadar sahada Antalya maçından çok daha hareketli, tempolu ve iştahlı bir Beşiktaş vardı.
İki dakikada bir faullerle kesilen oyuna rağmen tempo yüksekti. Yirmi metrelik alana sıkışan yakın temaslı oyun faulleri tetikledi. 
EN İYİ HÜCUM...
Savunma hattını orta alana yakın bir yerde kuran Beşiktaş, 34 dakikaya iki gol sığdırırken alkışı en çok hak eden oyuncu Dusko Tosic’ti. 
PEPE VE GÜNEŞ’İN YILDIZI
O nasıl bir istek, öyle? Ne cesur bir oyun; isabetli pas ve doğru koşular. Açıkçası Şenol Güneş’in bu futbolcuda neden bu kadar ısrar ettiğinin sebebi dün anlaşıldı. Pepe’nin gelişiyle birlikte öz güveni artan Sırp savunmacı, “en iyi hücum savunmadan başlar” tezini doğrulayan futboluyla dün gönüllerde taht kurdu. Sadece ilk golün hazırlayıcısı olmakla kalmadı; Caner ve Cenk Tosun ile kurduğu muazzam pas trafiğinde “Ne oynuyor?” diye sorgulanan Babel’i de gole taşıdı. 
İşte ideal savunma oyuncusunun oyuna ve skora katkısı bu. Tebrikler. 
Sadece Tosic mi, Caner de harikaydı. Tolgay ve Talisca da...
TAŞ GİBİ TAKIM KASIMPAŞA
Kemal Özdeş’i tebrik ederim, taş gibi dirençli bir takım yapmış Kasımpaşa’yı... Kontra- atak ve duran toplarda çok tehlikeliler. Özellikle hücuma hızlı çıkan Trezequet ve Kasımpaşa’nın golünü atan Neumayr’ın şutları bir harikaydı.

Maçın adamı: Trezeguet. Cesur, istekli, hızlı ve etkili futboluyla maça damgasın vurdu. 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.