Avcı’nın hayali büyüktü ama...

A -
A +

Şampiyonlar Ligi’nden daha zor ve çetin bir mücadeleydi Ludogorets maçı, Başakşehir için. Bulgar takımı diri, fizik gücü yüksek ve kolektif futbolu iyi oynayan bir ekip. 
Belli ki puana gelmişler ve Başakşehir’i de iyi etüt etmişler. Oyunu önde tutarak adeta total futbolun farklı bir sunumunu sergilediler sıkı alan markajı ile.
Bu şekilde Başakşehir’i kontrolü altına aldıkları gibi Paulo’nun sürpriz şutları ile de Volkan Babacan’ı kalesinde devleştirdiler. Aferin Volkan.
“Başakşehir, rakibi ve bu kapalı oyunu nasıl açar” derken akla gelen ilk seçenek tartışmasız virtüöz Emre’nin duran topları, Gökhan ve Visca’nın sürpriz şutları ile Adebayor, Clichy ve Elia’nın bitiriciliğiydi. 
Abdullah Hoca, maçın ikinci yarısında bu silahlarını kullandı ama Adebayor ve Elia etkili olamayınca kenara geldiler. Hocanın oyuncu hamleleri ise heyecandan öteye geçemedi. Başakşehir ne mi, kazandı; hem puan hem de tecrübe.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.