Geçmiş olsun Konyaspor!

A -
A +

Ümitliydim hem de çok… Konyaspor kazanacak ve yoluna devam edecek, diye… Ne gezer? Avrupa’da kendine yer edinmek isteyen Konyaspor’un ümitlerini Gulbrandsen’in erken golü söndürürken, Salzburg’u uçurdu… Eee, kalite, tecrübe ve inanmışlık farkı…
Hani, “Bin asker toplamak kolay ama onlara bir general bulmak zor” diye bir Japon ata sözü var ya… Mustafa Reşit Akçay da dün teknik adam olarak takımına sınıf atlatacak hamleyi ne yazık ki gösteremedi… Avusturya temsilcisi sanki sahasındaymış gibi rahat oynadı, baskı kurdu, tam 8 pozisyon üretti. Konyaspor ise sadece iki kez tehlikeli olabildi, Salzburg kalesinde. Söyleyin, iki takım arasında bu kadar uç, fark mı var? Hayır olmamalı… Bence, Konyaspor’un potansiyeli daha yüksek ama yansıtamadılar buna sahaya dün. Neden?
Bu ne mahkum oynamak? Diyeceksiniz ki, Galatasaray maçının etkisi vardı… O zaman niye Galatasaray on birinin 10’unda ısrar eder ki Akçay? Ayrıca bal yapması gereken Ömer Ali Şahin, Milosevic, Fofana ve Eze nerede? Ne oldu o büyük yıldızlara? Bir tek Ferhat kendini parçaladı, durdu. Yeter mi, takım oyununda tek kişilik gösteri, yetmedi. Geçmiş olsun!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.