İngiliz’in B planı olmalı!

A -
A +

Görünen o ki futbolda geleceği altyapıcılar tesis edecek. Bunu not edin... Örnek mi, İngiltere ve de hocası!

Tunus ve Panama maçı gösterdi ki doğru takımı sonunda yakalamış Ada ekibi. Dünya Kupalarında 1966’dan beri şampiyonluğa hasret olan İngilizler bu defa iddialı gelmiş Rusya’ya.
Büyük farkın sırrı da burada yatıyor!
Nihayet... Ada ekibi, oldukça tehlikeli ve iyi bir gelecek vadediyor. Bu önemli. Mimarı da Crystal Palace, Aston Villa ve Middlesbrough’dan tanıdığımız Gareth Soughtgate.
O aslında iyi bir savunmacı ve iyi bir altyapı direktörü. Panama karşısına destanlaşan Harry Kane ve Ashley Young dışındaki birbirlerine saygı duyan gençler ve genç takım da onun eseri...
Bir ölü top sonrası... Nasıl gol olup yağdılar öyle? Stones, penaltıcı usta Kane ve Lingard ile, bravo!
Ancak? Bu zafere rağmen Belçika’ya dikkat, 3-5-2 düzeni ile İngiltere her maçı kazanamaz. Bizden uyarması... Mutlaka B hatta C planı olmalı.

Panamalılar, henüz toy. Bu çapta bir organizasyonda ilk defa boy gösteriyorlar. Şansları zaten yoktu, İngiltere karşısında. Erken gol sonrası şaşırdı, şaşkınlar! Artık keyfini çıkarırlar turnuvanın.

Maçın adamı: John Stones

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.