F.Bahçe Cocu'yu gönderemez!

A -
A +
Bizim çok bilen (!) futbol güruhunda bir feveran ki, sormayın: “Phillip Cocu gitsin!”
O niye?
F.Bahçe lige kötü başladı ya. Böyle yetersiz biriyle yola devam edilemezmiş. Heyhat! Dört maçta mı, anladınız bunu? 
Böyle bir özelliğiniz varsa F.Bahçe, bu adamı göreve getirirken aklınız neredeydi?
Sayın Ali Koç ve arkadaşlarına biriniz o gün sordu mu? PSV’nin yıllık 480 bin avro ödediği birine F.Bahçe nasıl olur da sezon başına garanti 2,5 milyon avro öder diye?
Soramadınız! 
O hâlde susun ve filmin sonunu bekleyin. Bunu, -ne Cocu ne de Koç- F.Bahçe için yapın!
Lügatlerinde sabır yok... Bekâra hanım boşamak kolay ya… Beyler, “Cocu’yu kapının önüne koyarım” havasında. Öyle ki... Gerinerek “10 haftayı göremez” diye F.Bahçe’nin hocasına ömür biçiyorlar.
Bu ne saygısızlık! 
O kadar kolay mı? Nasılsa Koç’un sorumluluğu onlarda yok ya. Onlar için çok kolay! Cocu’yu gönderip Aykut Kocaman ya da Ersun Yanal’ı getirirlermiş. Sanki bu hocalar aportta bekliyormuş gibi.
Ne ayıp! Dünyaya futbolumuzu böylesine acul göstermek!
Kendinize gelin… Köşelerden teknik adam getirip gönderme devri çoktan kapandı, beyler.
Ali Koç, hesap adamı, “Biz hocamızı başarısız olsun da gönderelim diye değil, başarsın da futbol kazansın diye getirdik” diyor.
Bravo... İstikrar önemli!
Diyelim ki, Ali Başkan baskılara dayanamadı, hocasını sözleşmesi sona ermeden gönderdi, F.Bahçe’nin Hollandalıya ödeyeceği tazminat ne, hiç hesap ettiniz mi?
Cocu ‘kovulursa’, yıllık garanti ücreti olan 2,5 milyon avroyu cebine indirecek. Üç yardımcısına da 500 bin avro ödenecek. Etti mi size; 3 milyon avro. Bunu 3’le çarpın, tam 9 milyon avro tazminat yükü.
Hadi Ali Koç Başkan’ın yerinde olun da gönderin gönderebilirseniz Cocu ve yardımcılarını… Gönderemezler. Göndermemeliler de...
Uzatmayalım, sözü bağlayalım: 
Sabırla koruk helva olur, dut yaprağı atlas.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.