G.Saray’da DONK VAR!

A -
A +

Son sözü Donk söyledi...         
Şaşırdım, nerede Porto maçı, nerede dünkü G.Saray? Bu temposuz, isteksiz durum ne yorgunluk ne de deplasman korkusu ile ifade edilebilir. Bunun altında çözülmesi gereken çok önemli başka bir problem var. O ne güvensizlik öyle?
Muslera gibi büyük bir tecrübe nasıl boşa çıkar ve kalesini hatalı şekilde terk eder, etti. Neden biliyor musunuz, önündeki takıma ve savunmasına güvenmiyor da ondan.
Nitekim Fatih Hoca da o bölgedeki savunmacılarla sürekli oynuyor. Değiştir babam değiştir, nereye kadar?
Çaresizlik fena! Üstelik Fatih Terim meydanda tek de değil. Şenol Güneş, Abdullah Avcı derken şimdi sahneye Mustafa Denizli de bomba gibi girdi.
Zor dostum zor!
G.Saray’ın orta sahası da bir acayip; insan Sinan Gümüş’ü şöyle bir gollük pozisyonla buluşturamaz mı? Buluşturamadılar! İstatistiklere bakmayın, Sinan’ın topla buluştuğu her pozisyon gol pozisyonu değildi. Böyle bir durumda Sinan ne yapsın? Ondan vazgeçtim, sakat olmasa Eren ne yapabilirdi ki? Hiçbir şey…
O hızlı bildiğimiz Rodriges, Diego ve Sangare’yi geçemedi dün. Bu kadar mı etkisiz kalır bir insan? Terimin Feghouli hamlesi yerindeydi. Belki size garip gelecek ama ben ilk defa Belhanda, Ömer ve Mariano’yu beğendim. Ama üç adamla maç kazanılmıyor ki... Geçelim...
Antalyaspor’u bu sezon çıplak gözle ilk kez, Beşiktaş’a karşı seyretmiş ve hayran kalmıştım. Bu kadar planlı, stratejik ve sonuç odaklı oynayan bir takımı son yıllarda az gördüm desem abartmış olmam. Bülent Korkmaz Hoca’yı böylesine akılcı bir takım vitrine sunduğu için yürekten tebrik ediyorum.
Dün ara ki bulasın G.Saray’ı derken, Donk’un kafası rahatlattı, Terim’i.
Hakem mi?
Penaltı” olmayan pozisyona “Penaltı” diyen Cüneyt Çakır’ı büyük hatadan VAR kurtardı. Adalet adına iyi ki VARsın teknoloji...

MAÇIN ADAMI: Ryan Donk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.