Oyun büyük oyuncu küçük!

A -
A +

Koç gibi F.Bahçe bu hâllere mi düşecekti? Oyun büyük, oyuncu küçük. Bu hâlde Erzurum maçı nasıl kazanılır ki?

Güler misin ağlar mısın? Şu “formalite maçında” Spartak Trnava bile hançer oldu, bir de o vurdu F.Bahçe’ye, “Düşenin dostu olmaz” misali, yazık!
Koca F.Bahçe bu hâllere mi, düşecekti? Sanal hayaller yalan mı olacaktı? Koç gibi ümitler acı bir şurup olarak hezimet üstüne hezimeti mi tadacaktı?
Tecrübelilerle de olmuyor. ...ki, -Akhisar karşısında oynayanların hepsi millîydi, gençlerle de olmuyor, tamam anladık ‘Cocu’su çıktı artık bu işin. 
Fakat Ersun Yanal çare olur mu bilmem, kangren olan yara gitgide kanser gibi sarıyor bütün vücudu...
İnanmıyorum, şaşıyorum F.Bahçe’nin bu tuhaf ve anlaşılmaz yönetim yanlışlarına açıkçası bir mana veremiyorum. 
Ah ki ah... “Karşılıklı anlayış” teraneleri içinde eriyor dağ gibi F.Bahçe yazık!
Bu hâlde Erzurum maçı nasıl kazanılır ki? 
Ersun Yanal’la dediğinizi duyar gibiyim. Ersun Hoca da seyretti bu trajikomik dramı. Reçetesi ne olur bilmem ama dün Irwing Koeman kendince bir deneme yaptı Trnava karşısında. Bence kumar oynadı, Fener’le...
Reyes’i Yiğithan ile Skrtel’in yanına çeken ve iki beki Şener ile ismail’i ileri sürerek üçlü savunmanın önündeki orta alanı kalabalık uygulamanın amacı Slimani’yi daha fazla topla buluşturmaktı. O da “Kör gözüm parmağına” misali tutmadı. 
Gençler mi? Karanlık gecenin masum çocukları, Yiğithan ve Barış idi. Onlar da zifirî karanlığın küçük birer ışık parçası görünse de ümit vadetmiyorlar. Nerede Altınordu’daki Barış nerede dünkü Barış!
Neyse ki, Fenerbahçe’nin gruptan çıkmayı garantilemiş olması gecenin tek tesellisi.

Maçın adamı: Ali Koç!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.