Sen neymişsin Gökhan Akkan?

A -
A +

Visca vurdu, vurdu, Gökhan kurtardı. 'Sen neymişsin?' derken Muriç pastaya çilek o Gökhan penaltıya teslim oldu. 

Bu kadar tecrübeli oyuncu topluluğuna rağmen bu ne panik, Abdullah Hoca’m? Şampiyonluğa bedel yersiz hamleler ve yanlış tercihler neyin nesi? Dağ gibi avantaj kar topu gibi eriyor. Yazık!
Ç. Rize mi, dün fırtına gibiydi, Okan Hoca yol kesti fiilen  ve G.Saray'a gün doğdu. 
Şampiyonluk hülyası görmek başka şampiyon olmak başka... Eğer Başakşehir gibi geçmişten ders alamamış ve son 5 maçta 7 puan kaybetmişsen, "Neden şampiyon olamıyoruz?" diye şapkanı önüne koy ve iyice düşün. Hata kimde?  
Okan Buruk’u cesareti, futbol aklı, rakip analizi ve Başakşehir’e karşı böylesine etkili - seyir zevki yüksek oyun kurgusundan dolayı alkışlıyorum. Ülke futbolu ancak böyle risk almasını seven teknik adamlarla gelişir.  
Deplasman fobisi mi ne gezer, evindeki gibi rahattı, Ç. Rizespor. Başakşehir’in 4-1-4-1 tertibine karşılık 4-2-3-1 düzeniyle Ç.Rizespor sahada yer alırken amaç önde Boldrin, Mustafa ve Umar üçlüsü ile Mert’in koruduğu kalede baskı kurup en etkili silahı Vedat Muriç ile golü bulmaktı. İlk 10 dakikada Muriç, o fırsatı yakaladı ancak açısı dar olduğu için topu yan ağlara nişanladı. Ardından Saadane. 
O ana kadar Ç. Rizespor’un gücünü kırmakta zorlanan Başakşehir, Avcı'nın kanatlarda Elia ile Visca'nın yerini değiştiren hamlesi ile pozisyonlar buldu. Doğrusu Elia'nın direği sıyıran topu futbol şansızlığıydı. Visca'nın gollük üç net vuruşunda kalesinde devleşen Gökhan kurtarışları ise destansıydı.
...Ve, Muriç harika bir gol ile Başakşehir'i açmaza düşürmez mi?  
"Maç bitti" derken Musa'nın Mahmut'la mücadelesinde rakibinin formasından çekişi açık penaltıydı. Hüseyin Göçek, VAR yardımı ile penaltı noktasını gösterdi. Visca bu defa Gökhan'ı avladı ama o gol sadece bir puan. 
Şimdi yarış daha büyük heyecan kazandı.
Günün sorusu: Başakşehir mi, G.Saray mı, ayıkla pirinci taşını...  

 

Maçın adamı: Okan Buruk

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.