10 numara dokunuş!

A -
A +

"Sergen Hoca neyi değiştirecek" diye merak ediyordum. Ç. Rizespor maçı gösterdi ki, Beşiktaş'ta çok şey değişmiş…

Hakkını teslim edelim.         
Son 5 maçın 4'ünü kaybetmiş Beşiktaş'ın Rize deplasmanından zaferle dönmesindeki en büyük faktör ne Burak ne de Gökhan Gönül...
Bu pozitif etki, hiç şüphesiz Sergen Yalçın faktörü.
Doğrusu, "Sergen Hoca neyi değiştirecek" diye merak ediyordum.
Ç. Rize maçındaki Burak'ın ve Gökhan'ın organize golleri, Diaby'nin direkten dönen heyecan veren topu gösterdi ki Beşiktaş'ta çok şey değişmiş.
Ancak o bildik hatalar hâlâ devam ediyor. Kolay kolay düzelecek gibi de görünmüyor!
Dikkat!
Taze kan; Beşiktaş'ı "Şampiyon yapmaya yeter mi" bilmem ama o pas oyunu, form, ritim ve iştah; Sergen Hoca'nın bu takımı bir adım yukarı taşıyacağı kesin.
Burası önemli.
* * *
Belli ki, imza törenindeki karizmatik gösterisi siyah-beyazlı futbolcuları büyüleyip, ateşlemiş... Özellikle Elneny, Ljajic, Atiba, Gökhan ve Burak ile çok etkiliydi dün... Bundan sonra rakipleri için önemli risk oluşturacak hücum ağırlıklı futbol, ister istemez "Nerede Avcı'nın Beşiktaş'ı, nerede Sergen Yalçın'ın takımı?" sorusunu sordurttu.
Bu, Beşiktaş adına kısa zamanda sağlanan harika bir gelişme.
Ancak hatalar diz boyu...
Özellikle adı "Manken"e çıkan Karius, Beşiktaş'ın en dertli olduğu mevkii...
Sergen Hoca bunu bile bile... -Skoda'nın golüne hamle yapamayan- maça Karius'la neden başladı?
Söyleyeyim, elinde daha iyisi yok da ondan...
Avcı'nın da derdi bu değil miydi?
Geçelim...
* * *
Ç. Rizespor'un da hakkını teslim edelim, iyi mücadele ettiler, dün gol de buldular pozisyonda. Ancak bu bir hava ve güç meselesi... Doğrusu ara dönemde Skoda'yı Ç. Rizespor'a kazandıran Hasan Kartal'ı tebrik etmeli... İsabetli transfer dersi verdi, dün. 

MAÇIN ADAMI: Sergen Yalçın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.