Kartal’dan Aslan’a

A -
A +

Beşiktaş fırtına gibi... Sergen Yalçın, Gordon’un MAF’lı dönemindeki gibi harika Beşiktaş sunumu ile Mourinho’nun tahtına göz kırpıyor

Bu kadar mı muhteşem oynanır? Beşiktaş oynuyor arkadaş hem de öyle böyle değil rakiplerini kıskandıracak bir iştahla oynuyor.
* * *
Bu denli mi etkili olunur?
Kanatlardan, ortadan, sağdan soldan her bölgeden fırtına gibi etkili geliyor Beşiktaş hem de Larin’le, Ljajic’le, N.Koudou ile, Rıdvan’la, Ghazzel’le kâbus gibi çöküyor rakibinin üstüne üstüne.
Sahi mahalle takımı ile mi oynuyordu Kartal, hayır. Larin’in dört golle yıldızlaştığı gece rakibi lig 5.si, sezonun en hızlı ve en diri takımı Hatay’dı.
Kartal için ne fark eder?
İlk 15 dakikada Akintola’yı bile hataya sevk eden Beşiktaş futbolu ışık hızında, şiir tadında bir başka oynuyor arkadaş.
Düşünün ilk 45’e 5, toplama 7 gol sığdırmak hangi takımın harcı? Üstelik biri Ljajic ile direkten dönen 4 net pozisyon daha var. Kartal onları da gol yapsa futbol değil, hentbol maçına dönecekti, karşılaşma.
Fena dağıldı Hatay hem de çok fena.
Bu iştah, bu tempo ve bu goller bugünden ufuktaki derbi için Galatasaray’a bir gözdağı mı, dersiniz? Bilmem ama şaşırmadım, ben. Şampiyon olacaksan bahanen olmamalı.
Sergen Yalçın, Rize maçı sonrası “Hodri meydan” dediğinde böyle bir patlamayı bekliyordum.
Zira sezonun daha 7. haftasında “Beşiktaş, Premier Lig takımı gibi kaliteli oynuyor” diyen ilk ve tek gazeteciydim. Hatta, benim şampiyon adayım, diye yazmıştım. Tebrikler.
* * *
Fenerbahçe ve Galatasaray’ın futbola yaptığı onca yatırıma rağmen umduğunu bulamazken Sergen Hoca sıfırdan böyle bir şampiyon üretti. Tebrikler.

MAÇIN ADAMI: Larin

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.