Uçtu uçtu Kanarya uçtu!

A -
A +

Alper ile maça 1-0 önde başlayan Ankaragücü karşısında altın değerinde 3 puan kazanan F.Bahçe şampiyonluk umutlarını sürdürüyor

Galatasaray-Beşiktaş derbisine kalbim dayanmaz diye düşünüyordum ki, Ercan Müdür, “Hocam Fenerbahçe’yi yazar mısın?” demez mi, teklif ilaç gibi geldi.
Zira büyük yarışın pusudaki aktörü Fenerbahçe’yi uzun süredir yazamamıştım.
* * *
O da ne? Daha saha yerleşimlerini çözmeye çalışırken Sosa’nın hatalı pasında maçın en hırslısı Alper Potuk, 7 sezon formasını giydiği Fenerbahçe’yi “evlat kurşunu” denilecek bir vuruşla avlayıp; maça hızlı, cesur ve baskılı başlayan Ankaragücü’nü 1-0 öne geçirmez mi?
Bir anda modu düşüverdi Fenerbahçe’nin. Ankaragücü, Harun’un koruduğu kaleyi şut bombardımanına tutarken Alper en az iki mutlak pozisyonu da pas geçti. Yazık! Ankaragücü’ne bayıldım, bir-iki klas oyuncusu daha olsa inanın seneye tozunu atar bu ligin.
* * *
Oyunun bu bölümünde, “Belözoğlu ile çok değişti” diye övgüler dizilen Fenerbahçe şaşkınlığım sürerken Emre Hoca müthiş Mert Hakan-Gökhan Gönül hamlesi ile Ozan’ı sağ bekten öne atarak toparlayıverdi Fenerbahçe’yi.
...Ve, yerini yadırgayan Pelkas’ın sönük kaldığı gecede Ozan sahne aldı. Ozan Tufan, Mesut Özil ve Valencia işbirliği ile sadece şık bir gol atıp eşitliği sağlamakla kalmadı, Fenerbahçe’ye kanatlardan Caner ve İrfan Can ile hem tempo kazandırdı hem de Valencia ile zafere taşımayı bildi.
Bu arada Mesut’un yorgun düşmesi ve hamle oyuncularının gayreti Fenerbahçe’nin şampiyonluk hesaplarını daha da kuvvetlendirdi.
Bravo Emre Hoca... Sihirli dokunuşları işe yaradı.

MAÇIN ADAMI: Valencia

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.