Bamba Bamba Bomba

A -
A +

Hasan Sarıçiçek 'Vitrindeki Yıldız' 'Daodu Bomba' değerlendirdi.

Ligin ilk haftasında Kayserispor farklı yenen Altay için sezonun mottusunu vereyim.

Bamba Bamba bombo!
Gerçekten BAMBA BAMBAşka bir BOMBA.  
Altaylı Fildişi Sahilli futbolcu sezgisi öyle yüksek bir yetenek ki topla buluştuğunda meşin yuvarlağa dans ettiriyor ve adeta bir sihirbaz gibi rakibini büyüleyerek golün her türlüsünü atıyor. Helal olsun, itiraf edeyim o büyük yeteneği hayranlıkla seyrettim. Hatta yetinmedim kayıtlardan tekrar tekrar seyrettim.
Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli dostum öyle şanslı ki, dar alanda inanılmaz becerikli, yakın markajda durdurulması zor, zeki mi zeki, kendini oyunda unutturacak kadar atletik mi atletik ve son derece bitirici olan Bamba gibi etkili bir silaha sahip. 
Eğer bu çocuk özel hayatına dikkat eder bu maçtaki futbolunu sezonun tamamına yayabilirse şimdiden onu gol krallığı yarışında listenin en başına yazarım. Hakkıdır, 
bu kadar önemli bir golcü Daodu Bomba. 
Denizli’nin şansı sadece Bamba değil savunmayı önde kurup, oyunu rakip kaleye dikkatle yıkan ve her bölgede inanılmaz baskı kuran taktik gücüyle Altay takımı Cebrail ve Murat Akça gibi hücuma müthiş katkı veren iki modern bekine eşlik eden Kappel, Piranes, Poko ve Rodriquesli orta sahasıyla maçı karşısında sanki rakip yokmuş gibi rahat ve yüksek bir özgüven ile oynuyor. Sonuçta kulübesi de zengin Zeki, Erhan ve Thadano gibi bir kaliteye sahip. 
Sonuç, Altay takımı Yalçın Koşukavak yönetimindeki Yukatel Kayserispor’u da böyle bir takım oyunuyla sürklase etti. Şimdi İzmir ekininin futbol resitali nasıl devam edecek onu merak ediyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.