Terim’e dedektör lazım!

A -
A +

Ne kadar heyecanlı, istekli ve çalışkan olsa da şu Randers takımı, Galatasaray’ın ayarında asla değil.
Ancak o Danimarka takımı Klysner, Misrati ve Egho ile beş net pozisyon ve bir de Lauenborg ile gol üretti. Olacak şey mi bu? Galatasaray’a hiç yakışıyor mu, bu?
Maalesef, Emre Kılınç, Berkan ve Taylan’ın dengesiz oyunu, savunma zaafları Galatasaray’a üst üste hata yaptırdı. Bir de buna Muslera’nın kaledeki güvensiz hâli eklenince Cimbom 1-0 öne geçtiğinde bile insan şöyle koltuğuna yaslanıp da rahat bir maç seyredemiyor. Bu ne büyük azap?

Terim ideali arıyor
Hataları vakit varken görmek lazım. Nitekim Fatih Terim de farkında bunun ve ideal on birini arıyor, dünkü rotasyonun asıl sebebi bu. Yoksa Randers önünde akla gelen ilk isimler o on bir mi olurdu. Babel, Arda, Feghouli ve Diagne olabilirdi. Ama diyorum ya Fatih Hoca arayışta ve tek farkla düne kadar unuttuğu Falcao’ya şans verdi, peki bunun yeri Avrupa maçı mıydı?

Futbol takım oyunu
Kerem özel adam; lider ruhlu, kazanmaya odaklı, yetenekli ama kendine oynuyor. Bu Galatasaray takımı adına çok zararlı.
Dikkat! Bir “sus” işaretiyle sadece Marcao’yu mu beşlik simit gibi harcadı, hayır. Marcao dün olsa Danimarka takımı o golü bulabilir miydi, bulamazdı. Yine de hakkını teslim edeyim... Üç kişiyi birden sola gönderip neonlara “golcü” diye “Kerem Aktürkoğlu” adını yazdıran genç adamın gol vuruşu muhteşemdi... Sahi o nasıl bir dönüştü öyle? Tebrikler.
Ancak futbol takım oyunu Muhammed’le dayanışmaya girmiş olsa Galatasaray deplasmandan farklı dönerdi.

MAÇIN ADAMI: Kerem Aktürkoğlu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.