Bu Kartal yüksek uçar

A -
A +

Orantısız güç farkı bu…

Tebrikler Sergen Yalçın; kıskanılacak güzellikte muazzam bir takım kurarak, futbolu baskın şova dönüştüren oyun zenginliği ile Y. Malatyaspor’un işini daha ilk dakikalarda bitiren Beşiktaş’ı bize hayranlıkla izlettirdiğin için. Atiba’sız ve Larin’siz Kartal şu hâliyle bile Şampiyonlar Ligi’ne özellikle Dortmund maçına bugünden hazır görünüyor. Bu harika bir şey.

Batshuayi çok yakışmış
Siyah beyaz renk armonisi içindeki Beşiktaş kadrosu; kalesi, savunması, orta sahası ve forveti ile futbolu zevk edinmiş.

Josef gerçek bir emniyet süpabı.

Batshuayi takıma o kadar yakışmış ki sanki golün tarifi gibi. Bu oyuncu önde kurduğu baskı ile Y. Malatya’yı bunaltıp hataya sürükledi. Özellikle son vuruşlardaki ustalığıyla Y. Malatyaspor’un belalısı oldu ki attığı ikinci gol; resmen takipçiliğin eseri.

Pjanic harikaydı
Yeni transfer Pjanic sarı kart gördüğü pozisyon dışında harikaydı. Özellikle N’Koudou ve Teixeira inanılmaz uyum içindeydi. Ancak ikili mücadelelerde kontrolsüz ve bireysel hatalar yapıyor. Eğer bunları yapmasa  Ghezzal’ı geri plana atardı.

Kaptan Necip belli ki Kartal’ın en tecrübelisi olarak Hoca’nın sahadaki oyun aklı. Vida'nın sakatlanmasından sonra bile en ufak panik yaşamadı yaşatmadı.

MAÇIN ADAMI: Batshuayi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.