Goygoy ve acı gerçek

A -
A +

Sevdiğim bir söz var. “Bir zincirin gücü en zayıf halkasından anlaşılır” diye. Ne acıdır ki Beşiktaş’ın rezerv kadrosu gücünü Şampiyonlar Ligi platformunda kayıplar vererek gösterdi. Oyuncu sakatlıkları ve maç kayıpları gibi.

Özet; dev hayaller kurmayalım ligimize dönelim çünkü bir yalan rüzgârının içinde savruluyor Beşiktaş.

Bu kadroyu kim kurdu?
“Malzeme ortada, dünkü on bire bakıp da ‘Devler Ligi oyuncusu’ diyebileceğiniz kaç isim sayarsınız bana?” bahanesi işin en kolay yanı. Sahaya on bire on bir çıkmıyor mu, takımlar, çıkıyor.

O hâlde siyah beyazlı formayı giydiğinde Can’ını dişine takacak  Beşiktaş’a katkı sağlayacaksın! Umut vermeyen futbolcuları niye toplar ve kadroda niye tutar

Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi? Beşiktaş yönetimi parayı yoldan mı süpürüyor. Varlık ve kaynaklar savruluyor, yazık!

Kabul Ajax ile Beşiktaş arasındaki fark dağ gibi ama oynayın be kardeşim, gösterin kendinizi. Atiba’sız, Vida’sız, Ghezzal’sız, Larin’siz gençlerden kurulu Beşiktaş’ın da maç kazanabileceğini göstermek için bundan daha iyi fırsat mı olur?

Ahh Batshuayi özelsin ama niye ayaklarına hâkim değilsin? O direkten dönen vuruş gol olsa Ajax bu kadar rahat oynayabilir miydi hiç?

Arkadaş pozisyona girdiysen atacaktın golü. Atamıyorsan atamayana atarlar. Maçın yıldızı Tadic’in hazırladığı pozisyonları Berghuis ve Haller hiç affediyor mu, etmiyor.

Sen niye kaçırıyorsun?

Hele yendiğimiz ilk golde Rosier ve N’Sakala’nın seyirci kalışını kabullenemiyorum.

Aferin Serdar, mücadelenin hakkını veren tek isimdi bence.

Hakem mi suçlu?
Kenan’ın iptal edilen golünde VAR’a niye gitmedi diye hakemi topa tutmak ne kadar doğru? Hakem kararından emin ve top filelere gitmeden düdüğünü çalıyorsa niye gitsin

VAR’a goygoyculuk ne gerek var?

MAÇIN ADAMI: Dusan Tadic

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.