Uyan Beşiktaş!

A -
A +

Beşiktaş’ın dramatik hikayesini Ajax maçı sonrası “Yalan rüzgarı” diye yazmıştım, keşke yanılsaydım. “Rezerv güç; tuş etti Beşiktaş’ı, yalan rüzgarında savruluyor Kartal” diye… 

İkisi korner, biri penaltı üç ölü toptan üç gol yenir mi arkadaş.  

Maalesef! 25 milyonluk adam Sergen Yalçın ve talebeleri afiyetle yedi. Yazık! 

Söyleyin Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi oyunu bu mu olmalıydı arkadaş? Uçtu gitti bütün ümitler.  

İstatistikler yanılmaz

Dahası Sporting yürüyerek leblebi gibi gol atıyor, bizimkiler ağzı açık seyrediyor. 

Yahu hiç mi rakip analizi yapmadınız? Allah için hiç mi çalışmadınız? 'Coates kim' diye hiç mi istatistiklere bakmadınız? Ah ahh! Sporting’in savunma merkezindeki adam Coates kornerlerde hep öne çıkıyor ve gol atıyor... Tamam ilkini pas geçtiniz, birbirinin kopyası ikinci gol yenir mi? Nerede alan savunması ve nerede oyuncu eşleşmesi?

Sakın bana Sergen Yalçın demesin ki, ‘Coates’in başına Ghezzal’i verdik’ diye. Ghezzal’in markaj yaptığı nerede görülmüş, hem de daha önce 7 gol atmış bir stopere karşı. Heyhat!

Amorim'in planı

Sergen Hoca’ya da kızamıyorum, iki yılda Devler Ligi takımı kurulmaz ki… O iş; kulüp doktorunu Başkan yapan ve dünkü kadroda altyapıdan 8 oyuncu bulunduran Sporting’in işi… Mimarı mı; hiç şüphesiz takımı 19 yıl sonra şampiyon yapan Rübem Amorim. Helal olsun, adam Beşiktaş’ı nasıl yeneceği Dolmabahçe’de maç öncesi korner idmanı yaptırarak gösterdi ama bizimkiler uyanamadı.

Maçın adamı: Sebastian Coates

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.