Beşiktaş'a hayal görmek yasak

A -
A +

Ne Divan'daki gürültü ne ibrasızlık ana gündem ne de eski başkan Fikret Orman'ın yönetimi bombalayıp kaçar gibi gidişi. Kartal'ın asıl gündemi Alanya depremi! Geçmiş olsun beyler.

Kartal'a artık hayal görmek yasak!

İşte buraya yazıyorum. Bu hikayeden şampiyon çıkmaz. Kartal için o iki kupalı şampiyonluk kostümü tarihin tozlu raflarına kalkacak gibi gözüküyor. Beşiktaş adına acı gerçek bu. Yazık!

Ne oldu sana Sergen Hoca?
Geçen sezonun Süperman'i Sergen Yalçın'a ne oldu da kos helva gibi dağıldı? Söyleyin Beşiktaş gibi bir takımda teknik adam dokunuşu Trabzonspor maçına göre on birdeki iki oyuncu değişikliğinden ibaret mi olur? O nasıl bir tercih?

Güven'in yerine Kenan ve Teixiera'nın yerine Atiba ısrarı. Hani o "tank gibi ağırlaşmış" dediğim millî takımdan yorgun dönen Atiba!

Tamam Atiba'nın kredisi yüksek, kumaşı iyi ama futbolu artık tat vermiyor; mazi ile de maç kazanılmıyor ki. Zorlamanın manası ne?

"Sürmenaj" denilen şey bu olsa gerek! Yapma Sergen Hocam!  

Neredesin Batshuayi?
Aboubakar gibi golcü lazım bu takıma golcü.

Kanatlarda Rosier, Ghezzal ve Larin ne kadar arzulu olsa da Alanya duvarını aşamayan Atiba ve Kenan sayesinde Beşiktaş göz göre göre eriyor. Neredesin Batshuayi?

Kurt Hoca Korkmaz
Gücünü tartarak kontrada bekleyen akılcı oyun, savunma prensiplerinin önemini öne çıkaran kontrollü futbol ile geceye adını yazdıran takım Bülent Korkmaz'ın Alanya'sı oldu. Helal olsun, akılcı oyunu ile iç sahada 10 puan toplayan Bülent Hoca'ya.

..Ve, bravo Babacar'a. Efecan'ın asistinde o 3 puanı getiren jeneriklik vuruş tek kelimeyle harikaydı. Tıpkı Diedhiou’nun beceri dolu golü gibi. Emre Akbaba'nın iptal edilen golüne gelince, ofsayt kuralını anlatan hakemlik dersi gibiydi. Bravo VAR hakemine.

MAÇIN ADAMI: Bülent Korkmaz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.