İbretlik dokunuş!

A -
A +

Bir etkili teknik dokunuşu ki; -Atiba ve Emirhan gibi önemli eksiklerine rağmen- Kartal’ı yüksek uçuruyor.

Aslında Önder Karaveli ile coşkulu, istekli ve heyecan dolu bir döneme giren Beşiktaş dün de Karagümrük karşısında yükselişini sürdürmek adına istediğini alan taraftı.

Ancak Gaziantep maçında olduğu gibi yine temposu düşük ve göze hoş gelen futboldan uzaktı. Buna rağmen Olimpiyat Stadı’nın buz kesen ortamında maç kazanmak güzeldi.

Caner’in yumruğu!
Karagümrük’ün pek varlık gösteremediği maçın kırılma anı şüphesiz Caner’in ön direkte topu elle yumrukladığı andı. Ne büyük hata!

Hakemin kararı ne kadar doğruysa Batshuayi’nin penaltı vuruşu da o kadar klastı. Helal olsun. Batshuayi’nin bir forvet olarak geriye gelerek takım savunmasına katkı vermesi de o kadar anlamlı. Eğer Larin takım arkadaşını birazcık anlasa inanın dün goller bulması içten bile değildi. Olmadı, Güven'le yer değiştirdi.

Emirhan arandı
Karagümrük orta sahasının rahat geçildiği maçta Beşiktaş, Emirhan’ın oyun aklını çok aradı.  Ne Oğuzhan ne de Pjanic o lider karakteri yansıtmıyor. Oğuzhan’a tavsiyem hiç değilse biraz daha şut denemesi. Bunu yapamadığı için kenara alındı, yazık!

Önder Hoca’nın serbest adam görevi verdiği Ghezzal dün çalışkandı, iki kanadı da zorladı. Sonuçta Beşiktaş oyunu şova çeviremese de dün üç puan almayı bildi.

MAÇIN ADAMI: Ersin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.