Yanlış hamle tura mal oldu

A -
A +

Karar vermek zafere giden yolun ilk ve en önemli adımıdır. Abdullah Avcı, yanlış Yusuf hamlesi ile bence turu verdi.  
Hikmet Karaman Emrah tercihi ile maçı çevirip Hosseini ile oyuna heyecan kazandırdı. Thiam ile final kapısını açtı. Tebrikler. Bu futbolcu gününde olsa inanın finale giden yol daha kolay olurdu.
Etkili teknik adam dokunuşu Kayserispor’u yıllar sonra finale taşıdı...

Avcı avantajı kullanamadı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçını kazanma isteğini Türkiye’nin geçiş oyununu en iyi oynayan takımı Kayserispor’a karşı Avcı’nın ofansif kadro tercihiyle daha maçın başında hissettirmişti. Ancak Avcı avantajı kullanamadı.

Cesaret altın ışıktır

Şampiyon Trabzonspor, ilk dakikada Carole’ün elle oynadığı pozisyonda Nwakaeme’nin penaltı vuruşunda 1-0 öne geçince ilk maçtaki skor avantajının da verdiği rahatlıkla geriye yaslanıp Kayserispor’a hamle şansı verdi. Hikmet Hoca ön liberodaki ikiliden Kemen’i tutup İbrahim‘in yerine Emrah’ı oyuna atarak Kayserispor’a tempo ve turu getiren golleri sıraladı.
İşte azim, inanç ve iradenin gücü bu. Tebrikler.

MAÇIN ADAMI: Emrah Başsan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.