46. yaşımıza girerken...

A -
A +

Sevgili okuyucularımız, bugün itibariyle Türkiye Gazetesi, yayın hayatında şanla, şerefle 45 yılını doldurmuş bulunuyor. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz!..

22 Nisan 1970 tarihi, Türk basın hayatında çok özel bir anlam taşır... Türkiye gazetesinin yayın hayatına girdiği tarihtir bu. Ve Türkiye gazetesi, bugün itibariyle, yayın hayatında 45 yılını doldurmuş bulunuyor. Yarın, 46. yaşımızdan gün almaya başlayacağız. Bu müstesna gün, hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun! Nice nice 46 yıllara inşallah...
Sevgili okuyucularımız, şurası bir gerçektir ki, son 45 yıl, bütün dünya için olduğu gibi, ülkemiz açısından da hiç kolay geçmedi. Siyasi ve ekonomik buhranların birbirini kovaladığı yıllar, özellikle siyasi istikrarın bozulduğu, demokrasinin rafa kaldırıldığı dönemlerde, bu memleketin insanları ister istemez derin endişelere, istikbale dair tereddütlere düştü. Böylesine netameli günlerde dahi, TÜRKİYE GAZETESİ, daima ülkenin ufuklarındaki ümit ve iyimserliği okuyucularına aktardı. Moral açıdan her zaman yapıcı oldu. Yaşanan olumsuzlukların yanında, daima bardağın dolu taraflarını da görerek ve göstererek insanlarımıza güven aşıladı ve gelecekle ilgili aydınlık günleri müjdeledi. Ve işte bu sebeple, okuyucusu Türkiye gazetesini HUZUR VEREN GAZETE olarak gördü ve benimsedi. Bu paye kolay elde edilebilecek bir şey değil. Millî ve manevi değerlere sahip çıkma yönünden, Türkiye gazetesi, medya dünyasında nevi şahsına münhasır bir yere sahiptir.
Türkiye gazetesi geçen 45 yılda, bu ülkeye kültür ve eğitim alanında eşsiz hizmetler sundu. Bugün yüz binlerce okuyucumuzun evinde, sayısız kitap; ansiklopedi, dergi, kaset, CD, DVD vb. bilgi hazinesi, hep TÜRKİYE GAZETESİ'nin logosunu taşıyor. Bu konuda, başka hiçbir yayın kuruluşunun bizimle yarışamayacağını, açık yüreklilikle ifade edelim. Evet, başka hiçbir mevkute, Türk kültürüne, millî vasfını taşıyan ve orijinal eser olarak, bu ölçüde kalıcı hizmet sunmamıştır. Bu noktada hizmetlerimiz gün gibi aşikâr... Bundan böyle de, aynı aşk ve heyecanla hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bunu rahatlıkla söylüyoruz, zira yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır...
Bugüne kadarki sebat ve sadakatiniz, kıymetli destekleriniz için siz okuyucularımıza en derunî şükranlarımızı sunuyoruz. Yaşadığımız bütün mutluluk ve başarıların, sizlerin sayesinde olduğunun şuurundayız. Sevinçli ve tasalı günlerimizi hep sizlerle paylaştık ve her zaman sizlerden maddî-manevî, büyük destek gördük. Bunun için sizlere minnettarız.
Sevgili okuyucularımız;
Türkiye gazetesinin okuyucusu olmak bir tiryakiliktir. Bu okuma zevkini ve tiryakiliği, sevdiklerinizle, yakın-uzak çevrenizle, dost-akraba ve arkadaşlarınızla paylaşmanız, bize daha fazla güç katar şüphesiz... Türkiye gazetesinin daimî okuyucusu olmanın ayrıcalığını, yakınlarınızı ve çevrenizi de abonelik için yönlendirerek, onlara da kazandırabilirsiniz. Bu konuda göstereceğiniz ilgi ve alaka için şimdiden teşekkürü bir borç biliriz. Her okuyucumuzun, en az bir başka okuyucu ile TÜRKİYE ailesini şenlendirmesi, bizi hakikaten mutlu edecektir. Hep beraber, nice nice 46 yıllara!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.