G.Saray kaç kişi oynadı?

A -
A +
Yerli hocalarımızın yanı sıra, sınırlarımız içinde görev yapan yabancılar da nedense adı yıldıza çıkmışları kenarda izlemeyi, oyundan almak yerine yeğliyorlar. Dün de Konya'da Hamza Hoca, Podolski yokluğu sebebiyle 10 kişi oynayan takımının herhalde en dikkatli(!) izleyicisiydi. 66. dakikada Carole da atılınca bir 15 dakika da, Galatasaray 9 kişiyle var olmak zorluğunu yaşadı. Bu arada Aykut Kocaman'ın top yapamayan, yapmaya çalıştığı zaman da etkili olamayan bir takımın başında oluşu herhalde kendisini çok rahatsız ediyordur.
Bugünkü yazımıza hocalardan girdik. Hazır öyle yapmışken, Yasin'in nerede olduğunu da sormak durumundayız. Melo'nun takıma dönüşüyle Selçuk ve Sneijder'in daha ofansif görevlere soyunabildiğini gördük ama Umut-Burak ve Podolski'li bir ön üçlüyle, rakip ne kadar gününde olmasa da sıkıntıydı.
Konya takımındaki Meha isimli felaket şutör, artık stresini atmış klasını sahaya getirmeye başlamış Muslera'yı rakipten tek sarsan oyuncu olarak gözüktü. Galatasaray, Umut'u alıp da Emre'yi oyuna attığında daha çok top tutabilen, oyunu paylaşabilen bir takım konumuna girerek hocasına, "Doğrusu budur" mesajını vermiş olmalıdır.
Bizim ülkede müthiş bir Sabri aleyhtarlığı ne yazık ki yaşanmaktadır. Ben de öteden beri bu ülkenin iki maçı hiç dinlenmeden arka arkaya oynayabilecek tek oyuncusu olarak Sabri'yi işaret ederken dün akşamki hakiki asistleri acaba gözleri kapalı olanların görmesini sağlayabilmiş midir?
Galatasaray, ahım şahım oynamamaktadır ama Umut'un yerine kullanabileceği bir top yapabilen, top tutabilen, alıp verebilen oyuncuyla şu anda bizim ligin en oturmuş, en aklı başında oynayanı olarak dikkat çekiyor. Tabii ki temposu hariç.
Bu farklı galibiyet başta Sneijder olmak üzere Galatasaray'ın yaşadığı Osmanlıspor faciasının rafa kaldırıldığını da sanki gösterecektir.

MAÇIN ADAMI: Sabri Sarıoğlu

KIRILMA ANI:Meha'nın direkten dönen şutu
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.