Hezimet!

A -
A +

Başakşehir, Beşiktaş’a neredeyse 30 metre içinde, alan kapatarak ve müthiş yardımlaşarak maçı farka taşıdı

Futbolda şampiyonluk, kupa kazanmak gibi hedefler kollanırken maceraya gidilmez, dolmuşa binilmez...        Öteden beri Şenol Hoca’nın aklını karıştırmaya çalışanlar ki bunlar ‘Neden topunla tüfeğinle hücuma çıkmıyorsun’ diye yazanlar, dün akşamki Başakşehir darbesinden sonra acaba hangi fikri savunacaklardır? 
Beşiktaş’ın özellikle son maçlarını mercek altına aldığımızda (Gençlerbirliği-Adanaspor gibi) hep kazanmış olmasına rağmen hem Cenk’in, hem Babel’in, hem Talisca’nın, hem de Quaresma’nın aynı 11’de yer alması “Gelin orta alandan benim savunmamı dağıtın” davetiyesi veriyordu. Elinde İsviçre Milli Takımı kaptanlığını yapmış Gökhan İnler gibi bir malzemeyi Atiba ile birleştirip en azından kaybetmeme garantisini almayı hiç düşünmedi Şenol Hoca. Hatta hatta her maç biraz daha dibe vuran Oğuzhan’ın yerine Tolgay gibi diri, kolay adam eksilterek oynayabilen bir oyuncuyu laf olsun diye kenarda tutmak da neyin nesiydi? 
Dün akşam Başakşehir, Beşiktaş’ın bütün yanlış ve arızalarını çok iyi hesap edip neredeyse 30 metre içinde basarak, alan kapatarak ve müthiş yardımlaşarak maçı farka taşıdı. Beşiktaş’ın ‘Geride çok iyi oyun kuruyor ama daha öteye arızalı gidiyor’ yorumlarına karşı bu oyun anlayışını kurduğunu iddia edenler, neredeyse 4 forvetle oynama lüksü üzerinde hiç durmadılar. Bir anlaşılmaz da Beşiktaş’ta bütün duran topları Quaresma’nın kullanışıdır. Hem de Talisca falan dururken.. Tekrar edeyim, hayal dolmuşunda yanlış vasıtayla denize açılmak facia getirir. Başakşehir hem şampiyonluktaki iddiasını devam ettirdi, hem Fenerbahçe’nin kendisine yanaşmasını engelledi. Hatta hatta kafası bu kadar kafası karışık yanlışlar yapan Şenol Hoca’nın üst üste ikinci şampiyonluğu yaşamasına acaba darbe vurmuş olmasın?

MAÇIN ADAMI

Attamah

İki asil stoperin
yerini fazlasıyla kapatarak gol izni vermedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.