Acı son…

A -
A +

F.Bahçe’nin “bakın işte geliyoruz” naraları bu futbol ve bu oyuncuların anlayışıyla pek de gelecek gibi gözükmüyordu zaten…

Fenerbahçe’nin kendi sahası da olsa Kayserispor karşısında zorlanacağını tahmin etmek çok zor değildi. Çünkü Rumen hocanın takımı üçlü oynadığı ilk Galatasaray maçı hariç rakipleri için iyi futbol oynayarak sıkıntı olmaya devam ediyordu. Zaten klasmana da baktığınız zaman buraya kadar yazdıklarımın imzasını görürsünüz. 
Fenerbahçe böyle bir takım karşısında çok fazla pas yaparak oynamanın bir avantaj değil rakibin dizilişine teslim olmak anlamına geldiğini biraz hesaplamıştı sanki. Valbuena’nın harmanladığı rakibin orta sahasıyla arka dörtlüsü arası, Ozan’ın biraz da Deniz Türüç’ün ikramı olan golüyle sonuçlanmış idi. Onun dışında goller duran top ve savunma hataları dizisiydi. 
Giuliano’nun Fenerbahçe’de Souza ile Ozan önünde oyunu tezgâhlayacak adam rolünde çok yararlı olmasını daha çok bekler Aykut Hoca da, taraftarlar da. Savunmanın göbeği iki hatalı gole ortaktı. Bir saptama yapmak daha isterim ki, bu çok önemlidir; Fenerbahçe’nin 1-1 yapan beraberlik golünde Deniz Türüç, Ozan’la girdiği ikili mücadelede yok yere iki seksen uzandı ve yattığı yerden devreyi bitirmeye çalışırken, o ikili mücadeleye girdiği oyuncu devam edip golü yaptı. İşte biz bir oyuncuyu daha tam olmadan balon gibi şişirirsek sonuç da böyle oluyor. 
Kayserispor, Rumen hocasıyla eleman olarak çok zengin kalitede olmamasına rağmen bizim ligin iyi top oynayan bir takımı. Fenerbahçe’nin özellikle Galatasaray’ın bir gün önceki yenilgisinden sonra “bakın işte geliyoruz” naraları bu futbol ve bu oyuncuların anlayışıyla pek de öyle yakın bir gelecek gibi gözükmüyordu. Nitekim stoperlerin Fenerbahçe’deki son armağanı, henüz ismine uyan formda olmayan Asamoah Gyan’ın kafa golüyle bir kere daha kendini gösterdi ama Aykut Hoca’ya Ozan ve Valbuena değişiklikleri için kim sorgulama yapacak onu da çok merak ediyorum… 

MAÇIN ADAMI: Valbuena 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.