Büyük ikramiye

A -
A +

F.Bahçe’nin Sivas önünde düştüğü dramatik durumdan galibiyetle çıkması büyük ikramiyeyi bulması demektir

Fenerbahçe'nin ligin dibinde açık ve net can çekişirken kendi saha ve seyircisi önünde sekiz buçuk kişilik Sivasspor takımı önünde düştüğü dramatik durumdan galibiyetle çıkması büyük ikramiyeyi bulması demektir. Sivasspor takımında Diabate'nin ne yaptığı belli olmazken, millî takımla erken buluşan Emre Kılınç'ın koca 70 dakika yalandan oynamasına, Galatasaray'ın oltasına takıldı denen Douglas'ın rezil şovu bu rakamın kanıtlarıdır.
Fenerbahçe'ye gelince... Başkan ve yancıları Ersun Yanal ile devam etme niyetinde olduklarını açıklarken acaba dün akşam yaptığı kadro ve oyuncu değişiklikleriyle ilgili ne derler?
Tabii büyük futbol bilgileriyle hiç mantığa uymayan şeyler söylerler...
Mehmet Topal sakatlanıp çıkıyor; yerine Ekici mi girer yoksa Jailson mu? Zajc değiştiriliyor; yerine Alper Potuk girerken Jailson hâlâ kulübede. Sonra yenik durumdayken Tolgay çıkıp nihayet Jailson giriyor...
Efendim, Fenerbahçe çok bilimsel bir çalışma içine alınmış ama anlaşılan o ki futboldan uzak yaşanıyor. Ben dün akşamki futbol kargaşası içinden bir tek oyuncuyu çıkarıp, kenara yazmak isterim.
Sivasspor'un ön liberosu Ndinga bana dün akşam 28 oyuncunun içinde 'Bir tek ben futbolcuyum' sunumunu yapmıştır.
Fenerbahçe'nin küme düşme gibi bir acı sonu yaşamayacağının Türkiye koşullarında söylemek zaten normal ve gereklidir ama bu hocayla gelecekte büyük işler yapacağını düşünmek de bir hayalcilikten öteye geçemez.
Sivasspor'un öne geçtikten sonra maçtan kopup kutlamalara yoğunlaşması tabii ki yanlıştı ama 2-1 yenik duruma düştükten sonra 30 bin seyirci önünde Fenerbahçe'yi hâlâ zorlaması dikkat çekiciydi.

MAÇIN ADAMI: Ndinga    

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.