Ergin'in fendi Obra'yı yendi

A -
A +

Obradovic'in, Efes'teki oyun tezgâhına karşı herhangi bir önlem almayıp sadece sinirlenerek oyuncularını payladığına tanık olduk

Türk sporunun hiç tartışmasız sesini duyurabildiği hatta dev rakipler elinden kupa kopardığı platform, kadınlı erkekli basketbol ve de kadınlar voleyboludur. Tabii bu arada bu girişimi biraz daha anlamlı getirebilmek için basketbolda finaller oynayan, kupalar kazanan takımlarımızda yarı yarıya yakın yerli oyuncularımızın olmayışı da madalyonun tersindeki tatsızlıktır.
Obradovic'le THY Euroleague Final Four'larına abone olan Fenerbahçe Beko, İspanya'ya gelirken hem Vesely hem de Kalinic'in neredeyse oynayamayacak kadar sakatlık yaşadıkları haberleri acaba Anadolu Efes'in aşırı keyiflenmesi ve gevşek davranabilmesi için bir tuzak mıydı? Çünkü her iki oyuncu da dün akşamki karşılaşmada ter döktüler.
Anadolu Efes'e baktığımızda kadrosunda sakatlık gibi arızası yoktu ama özellikle ilk yarıda Simon'un hiç de takıma yakışmayacak kötü oyunu dikkat çekiciydi. İspanya'daki salona Fenerbahçe ağırlıklı, Anadolu Efes azınlıklı taraftar dolgusu da bizim için iyi bir propagandaydı. Anadolu Efes'te gard rolüne çıkan üç oyuncu da sivrilirken pota altında Dunston'ın zaafiyeti de Fenerbahçe'deki Vesely, Ahmet varlık ve yokluklarını çok çarpıcı olarak yansıtmadı.
İkinci yarıda Fenerbahçe'nin elindeki yıldızlarla 5 sayılık farkı kolay kapatıp öne geçebileceği umut edilirken Anadolu Efes'te Larkin ve Micic, oyunu istedikleri gibi yönlendirmelerinin yanı sıra sayı üstüne sayı kaydederek finalin takımı olacaklarını adeta saniye saniye bağırdılar. Bu arada Obradovic'in, Efes'teki oyun tezgâhına karşı herhangi bir önlem almayıp sadece sinirlenerek oyuncularını payladığına tanık olduk. Sonuçta nasıl olsa bir takımımız final oynayacaktı o da Anadolu Efes oldu. Tabii bu arada Obradovic'i bir önceki cümlede eleştirirken, Ergin Ataman'ı da övmemiz gerekir. Pardon, bir soruyla bitireyim yazıyı. Obradovic sinir şovu yapacağına Ahmet'ten neden hiç faydalanmadı?

MAÇIN ADAMI: Larkin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.