Futbolu bilenler kaybetti!

A -
A +

Şu maç, futboldan aslında pek anlamayanın Erol Bulut olduğunu ortaya koydu

F.Bahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, yorumcuların hangileri içindir bilmem, ‘Futbolu bilmiyorlar’ diye bir vurgulama yapmıştı hafta içinde. Ama dün akşamki maç, esasında Erol Bulut’un futboldan pek anlamadığını bir kere daha ortaya koydu. Bu defa kaleci Altay da gecen hafta aslında ispatlanacak bu iddiamı önleyemedi.
F.Bahçe’nin geri dörtlüsünün ortası, deplasmana gelmiş bir takımdan antrenman rahatlığında iki kafa golüne yeşil ışık yakıyorsa bir transfer yanlışını da seslendiriyordur. Bir hafta oynamayan Gustavo acaba nasıl vakit geçirmiştir, ben çok merak ettim de… F.Bahçe kurmay ve teknik heyeti ne düşündü? Tabii Ozan bu büyük eksiğin açığını kapatmak için kendi oyununu da ortaya koyamadı. Hele hele ön taraf Ferdi hariç sanıyorum Malatya’ya yani onun savunmasına rahat oynama avantajını verdi diyebiliriz. Bu futbolu çok bilen teknik direktör Erol Bulut’un yaptığı değişikliklere bakın; Sadık çıkıyor Sosa giriyor, Mert çıkıyor Thiam giriyor, Pelkas çıkıyor takımın ikinci sol beki giriyor. Dün akşamki F.Bahçe sözüm ona takımının iki tane oyuncusu vardı sahada bir şeyler yapmaya çalışan. Biri Caner öbürü de Ferdi’ydi.
Gelelim Malatya’ya… Transfer milyarderi F.Bahçe’ye karşı Kadıköy’e dört santrforla çıktı. Şaşkınlık yaşadım ama meğerse Hamza Hamzaoğlu’nun bir bildiği varmış. Bu arada iki idman kafa golü atan Malatya’nın bazı duran topları pas olarak kullanması da pek akla yatkın olamadı.
Kendi sahasında sadece tek santrforla oynayan F.Bahçe’de bu mevki için yaşanmış furyanın çoğu arızalı.
Şimdi bakalım futboldan başka her şeyle uğraşan F.Bahçe’nin büyük futbol bilgini olan yöneticileri bu maçta da bu ağır sonucu hakeme mi bağlayacaklardır? Olabilir…

MAÇIN ADAMI: Tetteh

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.