Lidere cezayı Altay kesti

A -
A +

Beşiktaş'ın yedekten de yedek kadrosu Altay'ın her tarafı sağlam takımı karşısında maçı kazanma eşiğine gelip, sonra N'Sakala'nın fahiş hatasıyla beraberliğe yakalandı.

Yazımın girişinde de değindiğim gibi Beşiktaş'ın yedeğin de yedeği kadrosu üstüne üstelik maçın büyük bölümünde sekiz kişi oynadı diyebiliriz.

Nasıl mı? Eh futbolu mu bıraktı Gökhan Töre? Ne yapacağını kendi de bilmeyen Kenan, Altay'ın zaman zaman yerleşim hatası yapan savunmasına hiçbir tehlike yaşatamadılar desek yeridir.

Yarınlar için umut
Ama ne var ki sol kanat alışkanlığı sebebiyle sağ tarafta yapmadık hata bırakmayan N'Sakala, rakibine maçı kazanma şansını da tanıdı.

Tabii ki Pjanic'in sakatlanıp oyundan çıkması zaten organize olmakta güçlük çeken Beşiktaş'ın sanki en büyük kaybı oldu.

Oğuzhan da kenara çıkınca, bir bebe Beşiktaşlı olan Can da oyuna girdi. Yine de Beşiktaş takımının oyuncularının bunca aksaklığa rağmen oyunu neredeyse kazanacak çizgiye yaklaşmış olması bence yarınlar için umut olabilir.

Düşünebiliyor musunuz savunmanın göbeğinin tamamen değişikliğe uğramış olması bir takım için bu sistemde en büyük dezavantajdır.

İkramla gelen galibiyet
Sonuçta son sezonun iki kupalı takımı bu sezon yedeklerle çıkmak zorunda olduğu maçta ilk yenilgisini tatmış oldu.

Mustafa Denizli ise içeride veya dışarıda biraz da rakip ikramıyla dün akşamki oyunu da kazandı.

MAÇIN ADAMI: Mateusz Lis

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.