Her şey Trabzon için!

A -
A +

Ne ev sahibi Göztepe ne de favori gösterilmesine rağmen F.Bahçe dün akşamki maçta futbol adına, heyecan adına bir şey ortaya koyabildiler.

F.Bahçe’nin yediği gol tamamen Mesut Özil hediyesi olurken Göztepe’de de maçta forma giymiş bir işe yaramayan oyuncu sayısı hayli fazlaydı. Hemen örnekleme yaparsak; Tijanic’i gösterebiliriz.

İrfan Can niye çıktı?
Pereira’nın üçlü savunma inadından vazgeçtiğini bu maçta da gördük. Ya birilerinden talimat almaya devam etmişti ya da G.Saray maçının hatırasına saygı göstermişti!

Ama sadece İrfan Can Kahveci ve sağ arkada oynamasına rağmen Ferdi büyük takım oyuncusu profili çizebilen isimlerdi. Göztepe’de ise sadece arka üçlünün ve Jahovic’in bir şeyler yapabildiği görüşündeyim. Pereira’nın oyuncu değişikliklerinde Meyer, Zajc ve Mesut’un çıkarılmış olmalarına bir diyeceğim olamaz da takımı öne taşıyan, rakibi sıkıntıya sokan, terleten İrfan Can neden çıkacaktı ki?

Kim de aksıyor
Bu arada F.Bahçe’nin maç öncesi soru işaretleri kaleci Berke’nin üzerinde yoğunlaşıyordu ama bu maçta da öne çıkan işler yapmadı değil. Göztepe’de Soner’in -ki eskiden beri takip ettiğim bir oyuncudur- bu kadar yetersiz, bu kadar etkisiz olabildiğine ilk defa şahit oldum diyebilirim.

Maçın hakemi Mete Kalkavan bence bu maçı çok da fazla kritik hamle olmamasına rağmen iyi yönetti diyebiliriz. Sonuçta F.Bahçe de maçı kazanamayarak liderin 2 puan daha  arkasına düşmüş oldu.

Benim burada altını çizmek istediğim son bir şey daha var, o da Mesut’un saçma sapan geri pasında Kim’in birkaç pozisyon da dâhil bacak arasından topu kaçırışıdır.

Bazıları kaleci Berke’yi de suça ortak edeceklerdir ama ne yapsın ki?

MAÇIN ADAMI: Adis Jahovic

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.