Yine mi hakem ey G.Saray!

A -
A +

Galatasaray, son maçların mutlak hâkimi, ligin dibinden şampiyonluk yarışına katılan Başakşehir karşısında yenilgiden bitime çok az bir zaman kala kurtuldu. Kimin golü ile mi? Mustafa Muhammed'in ustalık kokan kafa vuruşu ile... Nereden nereye gelelim... Kimin elinde fazla sayıda aynı mevki oyuncusu olunca çuvallıyor, kimi de tam tersine iş bitiriyor. Terim ve yardımcılarının elinde o kafayı vuran adam çok defa yedek, hatta bazen içeri bile girmiyor. Kenarda duran Selçuk bu takımda birilerine artık frikik atma işini öğretse bari... Sahi Taylan ne güne duruyor? Ama desenize maçın hakemine ihale etmek varken kötü sonuçları... Sanırım son Adana Demirspor yenilgisi hakeme bağlanmaz. Üstelik Balotelli sahada gezinirken kaybedilmiş bir maç sonunda...

Futbolu bilmeyen spikerler!

Geçtiğimiz cumartesi Trabzonspor-Hatayspor maçını izliyorum. İlk yarının sonlarına doğru bir Hataysporlu oyuncu korner bayrağının dibinde topa hamle yaparken sağ ayağını yere vurdu. Ve de kıvranarak yere yattı. Bu hareketle ya sağ kasığını ya da aynı bacağın üst adalesini sakatlamıştı. Büyük ihtimalle o bölgede yırtık oluştu. Ama maçı anlatan spiker sol bileğinin burkulduğunu söylemez mi? Yayıncı kuruluştaki eski bir dostu aradım ve dedim ki, "Ne olur maçları futbolu bilenlere anlattırın..."

Gururumuz voleybol!

Nasıl olmasın ki! Fenerbahçe bu branşta ünlü olan Brezilya takımını tuş edip Dünya Kulüpler 3’üncüsü oluyor. Ardından Vakıfbank da ünlü büyük firma İtalyan takımını finalde devirip Dünya Şampiyonu madalyasını takıyor. Var mı böyle bir başka branşımız? Hem bu branşın federasyonu başkanını, hem de bu kulüplerin teknik adam ve oyuncularını, izin verirlerse, alınlarından öperim. Tabii Spordan Sorumlu Bakanımız da sıraya girsin ki onu kucaklayayım...

Pereira'dan kötüsü de gelebilir!

Fenerbahçe Yönetimi, daha doğrusu tribünlerin istifaya çağırdığı Başkan Ali Koç bence sürpriz bir kararla, bazı eski ünlü yorumcuların ligin en iyi teknik adamı diye yorumladıkları Vitor'u postaladı... Haa bence bu teknik adam ligin en zayıf teknik adamıdır. En son maçta kimleri ilk on bire koymadı, kimlere ne görevler verdi! Bunları da yazsanıza eski ünlüler... Neyse, şimdi Fenerbahçelilerin en büyük endişesi bu gidenden daha kötüsünün gelebileceği olmalıdır. Çünkü bu yönetimin 3,5 yıllık icraatında bu yatmaktadır.         

Sahi bunları söyledin mi Zorbay Hoca?

Bizim gazetede de ön plana çıkmış idi hakem Zorbay Küçük'ün maç içi, maç sonrası Galatasaraylılara söyledikleri... İnanmak istemedim. Ama maçların gözlemcileri, TFF temsilcileri var ya, işte bunlar işin doğrusunu açıklasalar iyi olacak. Hem böylece kim kötü niyetli ise artık bilinir.

Bunlar sahi ise Zorbay Hoca; Yoksa sen Galatasaray'ın tarihî rakiplerinden birinin koyu taraftarı mısın? 

Trabzonspor neler yapmış meğerse...

Yine bizim gazetenin pazar sayısının en sağ üst bölgesinde kocaman bir rakam vardı. Bu rakam Trabzonspor'un Hatayspor maçının sadece ilk yarısında 386 isabetli pas yaptığını içeriyor idi... Bu bir rekor idi... Hem de sezonun flaş takımlarından Hatayspor karşısında... Goller şahane asistler ve aynı ustalıkta vuruş sonunda geldi. Oyuncu değişikliklerine baktım ve “vay be” dedim. Çıkanların yerine girenlerin hepsi de rahatlıkla ilk on bir adamı... İşte kaliteli kadro böyle olur derler... Avcı Hoca geçen haftaki maçın tam tersine tam isabet gösterdi bu işte... Hele hele öyle bir santrfor transfer ettiği için... Kimde var ki benzeri acaba? Tam da profesyonel o Danimarkalı...

Bravo Karagümrük!

Bir arkadaş aradı ve dedi ki "Karagümrük'ün yabancı hocası postalanmış yerine bil bakalım kim gelmiş?" dedi. Eh boştaki birkaç ismi sıraladım, bana "Bilemezsin zaten" dedi. Kimdi bu yahu? Ve demez mi, “Volkan Demirel” diye? “Olamaz” dedim ben de... Öyle ya Karagümrük'ün Başkanı ve sahibi bu işin içinde yoğrulmuş bir zat idi. Böyle bir hata yapamaz idi... Haber doğru idi... Vah ki vah! Ne hâle gelmiş işler!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.