Bu Fener adam olmaz

A -
A +

F.Bahçe’nin, yani hakiki anlamda teknik direktörsüz F.Bahçe’nin, son haftaların iyi sonuçlar alan takımı Adana Demirspor’a karşı ikinci yarının ilk maçında alacağı sonuç merak konusu olmuştu. Ama anlaşılan o ki, F.Bahçe’nin bizim gazetede bundan epey bir süre önce 347 gün olarak çıkan teknik direktörsüzlük süreci devam edecekti. Dolayısıyla sarı lacivertli takımın tarihine hiç yakışmayan bu durumu, dediğimiz gibi iyi işler yapabilen oyunculara sahip Adana Demir karşısında da tekleyeceğini gösteriyordu. 

Bir de forvet olsa
Bu arada önemli bir vurguyu daha yapmam lazım; o da Adana Demirspor takımının var gibi gözüken ama hiçbir işe bu maçta yaramayan forvet oyuncularına sahip oyuncularıydı. Onlara rağmen orta saha oyuncularından iki şık gol geldi de maçı aldılar. Gökhan İnler’in müthiş füzesiyle Belhanda’nın ustalık kokan golü tabii ki F.Bahçe’nin penaltı golünden çok daha değerliydi.

Bir şey daha dikkatimi çekti. Her F.Bahçe atağının başlangıcında Adana Demirspor takımı komple kendi yarı alanında savunmaya birikiyor böylece rakibe etkili pas ve adam geçme gibi önemli oluşumları yasaklıyorlardı.

Sevmediğim bir konuyu daha yazmak zorundayım. Maçın FIFA kokartlı hakemi Halil Umut Meler’in daha beşinci dakika dolmadan surata inen tokat ve ayağa çok yüksekten gelen tabanlara sarı kart göstermeyişi hayret vericiydi. 

Berke farkı önledi
Berke, kalecisiz F.Bahçe’de bu etiketine rağmen üç tane tabelayı değiştirecek kurtarış yaptı. Daha ne yazsak ki… Lider Trabzonspor ile fark 17’ye çıktı. Ama kimse endişe etmesin F.Bahçe yönetiminde İngiltere’de yöneticilik yapmış yönetici bile var!

MAÇIN ADAMI: Gökhan İnler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.