Milli iradeye hakaret (2)

A -
A +
Kuruluşu İkinci Dünya Savaşı sonlarına dayanan Siyonizm ve 5 ülkeye hizmet ederken, diğer ülkeleri ezmek olan vesayet rejiminin dünya çapındaki örgütü Birleşmiş Milletler Teşkilatının kuruluşunda ABD Türkiye'ye muhalefet partisi kurulması konusunda ısrarcı olmuştur. Hatta muhalefet partisi olmazsa kurucu üye olamayacağını beyan etmiştir. Demokrasi düşmanı İsmet İnönü mecburen muhalefet partisi kurdurdu. 
CHP halk ile ters düştü. CHP kuruluşundan bu yana halk ile bütünleşti. Halkın milli ve manevi değerlerine son derece değersiz değerlerinin potasında eritmek istedi. Ve dinden uzaklaştırdı. Canlı şahit benim. 1931'de yazılan ve 1950'ye kadar liselerde okutulan tarih kitabında bize Kur'an-ı Kerim'in Allahü teala'nın kelam-ı kadimi olduğu inkar ediliyordu. Ve hatta Kur'an-ı Kerim'in inzivaya çekilen Hazreti Muhammed (Sallallahü aleyhi ve sellem) tarafından açıkça yazıldığı beyan ediliyordu. 
Ak Parti'nin başarısının en önemli sebebi halkla bütünleşmesi, CHP'nin öteki saydığı, dışladığı, cahil hor ve hakir gördüğü halka saygılı davranması ve halkın efendi olduğuna vurgu yapmasıdır. 1950'den sonra bir çok parti iktidar oldu. Ama asla muktedir olamadı. Bürokrasi ve anayasal kuruluşlar vasıtasıyla CHP dolaylı olarak iktidarda idi. Bu anormal durum Ak Parti iktidara geldikten ve özellikle 2008'den sonra  (vesayet rejimi) çöktü. Ve bu çöküş hala devam ediyor. CHP'nin son yıllardaki Erdoğan düşmanlığının gerçek sebebi budur. 
CHP ve paralel yapı arasında inkarı mümkün olmayan bir işbirliği vardır. Hatta ikisi arasında gizli bir ittifak vardır. Paralel yapı şu anda Türkiye'yi tehdit eden en büyük tehlikedir. Paralel yapı ile birlikte Paralel yargı ve emniyet teşkilatında bunların uzantıları devletin en kritik yerlerine sızmışlar hatta işgal etmişlerdir. Bu yapının yanında ABD'deki mafyalar ehven kalır. Yalan, iftira, kasetli şantaj, özel hayata müdahale ve haraç başlıca silahlarıdır. 
Kendilerinden olmayanları çeşitli yollarla lekeleyip kendi mensublarına imkan sağlarlar. İslami görünüşleri sadece maskedir. Yüzlerce ülkedeki okullarında öğretmen kisvesi ile CIA ve MOSSAD ajanları ile doludur. 
Paralel yapı Bolu Dağı esnafı başta olmak üzere çok sayıda esnaf ve iş adamının iflasına sebeb olmuştur. Anayasal kuruluşlar 1960 ve 1980 darbesinden sonra yürürlüğe giren Anayasaya göre asli görevleri vesayet rejiminin devamı, halkın milli iradesinin sınırlanması ve milli iradeyi savunan yeni Mendereslerin önünü kesmektir. 
Demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğü maskedir. Lailklik tehlike de diye 1923'ten bu yana Türkiye partiler mezarlığına dönmüştür.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.