Seçilmişler ve tayin edilmişler

A -
A +
Derin devlet denen bu grublar adeta seçilmişleri esir almıştır.  Zaman seçilmişlerin lehine ve atanmışların aleyhine işlediği için hertürlü çılğınlığı yapmak isteyebilirler. Seçilmişler milli iradeyi ve milleti temsil eder. Elbette ülkenin idaresi bunlara aittir.  CHP kuruluşundan bu yana dikta bir rejim sürdürmüştür. CHP iktidarında halk devre dışı idi. Siyasetçi, kariyer sahibi, iş adamları başta olmak üzere oligarşik bir entel grup Türkiye'yi idare etmiştir. Halk cahil denerek dışlanmıştır. Köylülerin Ankara'da bazı semtlere girişi yasak olduğu günleri unutmuş değiliz. 
İslaha muhtaç olan CHP'nin "İslam dinini islah" projesini de unutmuş değiliz. Camilere müzik aleti konulması, namazda ayetlerin Türkçe okunması ve camilere sıra konulması topu topu 10 ahmak profesörün rayihası idi. CHP yalnız dinimizi değil, dilimizi de kabile dili haline getirdi. Dış güçlerin isteği üzerine harf devrimi ile 1000 yıllık Müslüman- Türk kimliğini yıktılar. Bundan dolayı bu dine ve bu millete CHP'nin verdiği zararlar saymakla bitmez. 
Vesayet rejiminin sona ermesi ve yeni Türkiye'nin tesisi için yeni bir anayasaya ihtiyaç vardır. Milli irade mevcut anayasayı yenisi ile değiştirecek sayıda milletvekilini meclise göndermelidir. 
Ak Parti iktidarına kadar Türkiye'nin dış politikası İsrail, ABD ve AB'ye entegre edilmiş idi. Bunların menfaati ön planda idi. Ve Ak Parti iktidarına kadar bir kaçı hariç dışişleri bakanları mason idi. Türkiye'nin komşuları, Türk ve İslam Dünyası ve diğerleri ile siyasi işbirliği İsrail, ABD ve AB'yi telaşlandırdı. Ve "Eksen kayması" olarak Batı'dan uzaklaştığını iddia ettiler. Aslında eksen kayması vardı. Ama bu kayma Türkiye'nin menfaatlerinin ön planda tutulmasıdır. Ancak bunlar Türkiye'yi "Neo Osmanlı" olarak ifade ettiler. 
Osmanlı bizim ceddimizdir. Onu sahiplenmek tabi ki hakkımızdır. Fransa Cumhurbaşkanlığı sarayındaki muhafızların elbiseleri Napolyon devrine aittir. İngiltere mazisine sahip bir ülke olarak bilinir. Tabii diğer Batılı ülkeler de...
CHP Osmanlıyı red etti ve kötüledi. Saltanatı kaldırdığı gibi, Yavuz Selim, Kanuni ve diğerlerinin torunları yurt dışına sürüldü. Meclis zabıtlarını inceledim. Mecliste bir milletvekili Osmanlı sultanlarının mezarlarının imhası, kemiklerinin atılmasını teklif etti. CHP tepkiden korktuğu için bu teklifi kabul etmedi. 
Hanedan mensublarının hayatları son derece sıkıntılı geçti. İlk defa Menderes, hanedan soyundan gelenlere sahip çıktı. İdam gerekçesinde Ezan-ı yeniden aslına döndürdüğü ve Hanedana sahip olduğu da vardır. 
Ekonomideki gelişmeyi ciltlere sığdıramam. Ak Parti iktidar olduğundan bu yana, kişi başı milli gelir 3 misli artmıştır. Türkiye'yi IMF belasından kurtarmıştır. Türkiye'nin demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü, ekonomi, sanayi, tarım ve eğitim başta olmak üzere, gelişmesi için Ak Parti'ye sahip olun. Desteğinizi esirgemeyin. 
Osmanlı yıkılışında Tanzimat hareketi en büyük tahribatı yapmıştır. O tarihte Avusturya- Macaristan Başbakanı, Osmanlı idarecilerine sizin milli ve manevi değerleriniz ile bizim değerlerimiz asla uyuşamaz. Batı'yı taklid ederseniz gücünüzü kaybeder ve Osmanlı yıkılır. Türk- İslam Medeniyeti ile Hıristiyan Batı medeniyeti arasında kalan halkınız dejenere olur. Ancak bu sözler mason olan ve İngiliz lobisi bürokratlarına tesir etmedi. 
Binlerce yıldır Türk milletinin zaman ve zemine göre nihai hedefi "Kızıl Elma"dır. Tanzimat ile birlikte Kızıl Elma unuttuldu. Daha doğrusu unutturuldu. Ak Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 2023, 2054 ve 2071 hedefleri günümüzün "Kızıl Elma"larıdır. Küresel ve emperyalist güçler ve bunların ülkemizdeki uzantıları "Kızıl Elma"yı önlemek isteyeceklerdir. Allahü teala şerlerinden korusun. (Amin)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.