İşgalci İsrail

A -
A +
Şu anda İsrail'de Yahudi yerleşim merkezleri yani İsrail'e ait toprakların yüzde 1'i 1948 öncesi ve sonrası hile ya da para ile satın alınmıştır. İsrail'e ait toprakların yüzde 99'u işgal yoluyla alınmıştır. Son günlerde Filistinlilere ait 4000 metrekare arazi gasp edilerek Yahudi yerleşim merkezi yapılmaktadır. Filistinlilerin evleri de gasp edilmektedir. Filistinlilere soykırım, zulüm, mallarını gasp ile İsrail dünyanın en zalim, korsan ve terör devletidir. Ve devlet haysiyetinden mahrumdur. 
Zalim İsrail'in bu zulmü, Gayretullaha dokunur. Allahü teala ihmal etmez. İmhal (mehil) verir. Ve intikamı da son derece şiddetlidir. En çok korktuğum gayb ile ilgili konuşmak ve yazmaktır. Tahmin ise caizdir. Kalbimin ekranında İsrail'in tarihe karışacağını ve Yahudilerin geçmişteki kavimler gibi İsrail'deki Yahudilerin de Gazab-ı ilahiye maruz kalacağına inanıyorum. (Elbette her şeyi geçmiş ve gelecek) Allahü teala bilir. İsrail de bir gün tarihe karışacaktır. Geçmişteki bazı devletler gibi...
Kudüs'ün en eski mezarlığı olan "Me Menullah" da hukuka aykırı ve İslam düşmanlığı niyetini taşıyan bir kararla 200'den fazla kabrin yıkılmasına karar verildi. Kararı İsrail'in Sulh Mahkemesi Hakimi Siyonist Dov Falf verdi. 
Kudüs Belediyesinin isteği üzerine sahipsiz kişilerin mezarlarına yapılan bu yıkım, mülk kanununa göre İsrail toprakları bölgesine ait olduğunu ve kendilerinin bu mezarlarda tasarruf hakkına sahip oldukları gerekçesine dayandırılmıştır. Asıl gaye Kudüs'te İslami kimliği yok etmektir. Daha önce de Kudüs Belediyesi bu kabirlerin üzerine çöp dökerek çöplük haline getirmişti. 
ABD'de İsrail (Yahudi) lobisi hakkında yazdığı kitap ile tartışmalara sebep olan Washington Üniversitesi Öğretim Üyesi  John Maarshemer'in önemli görüşü şöyledir: "ABD ile İsrail'in her konuda ortak menfaatleri olduğu görüşü yanlış, İsrail ABD'nin dış politikasını manüpüle ediyor. Hem ABD'ye hem de İsrail'e zarar veriyor. İsrail giderek Güney Afrika'ya dönüşüyor. İsrail'in tek çıkış yolu iki devletli çözümdür. (Filistin- İsrail)" 
Son yıllarda İslam Dünyasında ve münhasıran Ortadoğu'da Müslümanlara karşı "post modern haçlı seferi" açılmıştır. Hıristiyan- Yahudi- putperest- Budist- ateist ve bunların emrinde bazı sapık (sözde) Müslümanlar ittifak halinde ve soykırımda yarış içindedirler. Bu soykırımın ve Müslümanları İslamiyetten koparmak, uzaklaştırma operasyonunun beyni ve idare merkezi siyonizmdir. 
Şu andaki post modern haçlı seferinin asıl ve nihai hedefi Türkiye'dir. Türkiye, İslam Dünyasının yalnız beyni değil aynı zamanda gövdesidir. İngiliz tarihçisine göre "Türklere elbette düşmanız. 10 asıra yakın haçlı ordularına karşı savaştılar ve İslam Dünyasının muhafızlığını yaptılar. Selçuklu ve bilhassa Osmanlı olmasaydı bugün Anadolu, Ortadoğu, Kuzey Afrika Hıristiyanların ülkesi olacaktı..."
Türkiye'nin şu anda bölgesel ve yakın gelecekte ise dünyanın süper gücü olmasını önlemek için dış güçler ve içerdeki uzantıları terör odaklarını kullanmaktadırlar. Son aylarda terörün sona ermesi için yapılan çalışmalar Türkiye'nin her konuda gelişmesinin kapısını açacağına inanıyorum.
İngiltere'den yola çıkan ve Gazze'ye tıbbi yardım taşıyan "Mavi Marmara kafilesi" İngiltere- Fransa- İspanya- Fas-Cezayir-Tunus'tan sonra Libya'ya geldi. Libya'da İngiliz- ABD- İrlanda vatandaşlarının vizesi olmadığı için 12 gün bekletildi. Ardından 11 araçlık yardım malzemesi  Gazze'ye gitmekten vazgeçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.