Ortadoğu'da son durum

A -
A +
İsrail Filistinlilere soykırım yapmaktadır. Şurası inkarı mümkün olmayan bir gerçektir ki; Filistin o topraklarda kıyamete kadar kalacaktır. Ama Yahudiler için Filistin geçici bir vatandır. Zulüm payidar olmaz. Er ya da geç sonlanır. Allahü teala zalimin hasmıdır. Ve ihmal etmez imhal eder. Mehil verir. İsrail'in batışını görür gibiyim.
Zalim İsrail'in, kafir Netenyahu'nun emriyle son 51 günlük soykırımda Gazze adeta enkaz haline gelmiştir. Tahribat ancak 20 yılda eski haline dönebilir. Eski haline dönmesi içinde en az 8 milyar dolara ihtiyaç vardır. 
Irak Şam İslam Devleti diye bir devlet yoktur. IŞİD sadece katiller çetesidir. Bunlar İslamiyeti temsil etmediği gibi Hadis-i Şerife göre Müslüman da değiller. (Bazı din adamlarına göre) Küresel sermaye ile küresel güçler (devletler) arasında mücadele vardır. Yahudi ağırlıklı küresel (emperyalist sermaye) süper emperyalist güçleri yani devletleri kontrolü altına almak istemektedir. 
Irak ve Suriye'de IŞİD vahşetine karşı Galler'de yapılan son NATO zirvesinde 9 ülke IŞİD'e karşı koalisyon kararı aldı. IŞİD'e karşı savaşacaklardır. İran yardım edeceğini açıklamıştır. IŞİD'in eğitimini MOSSAD gerçekleştirmektedir. Silah ve hertürlü malzemeyi veren, para desteği veren küresel sermayedir. Çoğunluk Yahudi milyarderleridir. 
IŞİD ile küresel sermaye Ortadoğu'da terör ve katliam ile şu mesajı vermek istediler. Bize muhtaçsınız. Biz Ortadoğu'dan gidersek IŞİD ve bunlar gibi katliam çeteleri İslam adına terör estirirler. 
2012 Ocak ayında 1500 Ortodoks Yahudi gösteri yaparak şu açıklamalarında: "İsrail devletinin ırkçı olduğunu ve kendi insanına bile ayrımcılık yaptığını... Şu an İsrail'de olanların Nazi dönemi Almanyasında yaşananların aynısı ve hatta daha ileri olduğunu... Kendilerini İkinci Dünya Savaşı Almanya'sında gibi hissettiklerini... İsrail'de güvende olmadıklarını... Güvenliklerinin sağlanması için oluşturulacak bir askeri gücün İsrail'e müdahale etmesi gerektiğini... Siyonizmin ırkçılık olduğunu ve Siyonistlerin Musevi olmadığını..." dile getirmişlerdir. Bu sözler benim değildir. Ben sadece naklettim.
İsrail, Filistinlilere soykırım yaparak Filistinlilerin Filistin'den göç etmesini istemektedir. Dünya genelinde başka ülkelere iltica edenlerin sayısı 50 milyondur. Türkiye iltica edenlere kucak açmıştır. Mısır Cumhurbaşkanı Mursi vaktiyle, İsrail'den 1967+ 1982 arası Sina Yarımadası işgalinde verdiği zarar için 500 milyar dolar tazminat istemişti. Ama gerçekleşmedi. İsrail'in emrindeki Mısır ordusunun yaptığı darbe ile Mısır, İsrail'in sömürgesi oldu. 
Türk askeri Afganistan, Kosova, Bosna ve Lübnan'da bulundu. Gazze'de de kardeşlik, güven ve huzur sembolü olarak bulunması uygun olurdu. Gazze'de 1912 yılında elektrik sıkıntısı ile halk zor durumda idi. Zalim İsrail'in bombardımanları ile şu anda yine elektrikten mahrumdur.
KKTC'ye "Barış Suyu" projesi ile su gönderen Türkiye, Gazze'ye de "Barış Enerjisi" projesi ile elektrik göndermelidir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.