Birleşmiş Milletlerin vesayeti

A -
A +
Ortadoğu'yu tarih boyunca yerli ya da yabancı güçler idare etti. Halk uyandı ölüm pahasına da olsa halk milli iradesi ile kendini idare etmek istemektedir. Yabancı güçler er ya da geç Ortadoğu'yu terk etmeye mahkumdur.
Mart 2012'de Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi İsrail işgali altındaki Filistin topraklarında İsrail yerleşim birimlerinin sonuçları konusunda uluslararası bağımsız bir soruşturma yapılmasına karar verdi. ABD, İngiltere, Fransa, Rusya ve Çin bu kararı önledi.
Bu beş zalim ülke dünya üzerinde bir vesayet rejimi kurmuştur. Birleşmiş Milletler ve bilhassa Güvenlik Konseyi iflas etmiştir. İsrail'in soykırımını Suriye'deki iktidar katliama sadece seyircidir. 
Son günlerde zalim İsrail, Batı Şeria'da ki Filistinlilerin onbinlerce dönüm arazilerini gasp etmiştir. Türkiye bir kaçı hariç 57 İslam ülkesi Haçlı işgalinden sözde kurtulmuş ve yerli işgal ile emperyalist güçlerin sömürgesidir. İdarecileri ise uşaklarıdır. Zombi, mankurt ve Truva atı rolünde kendi ülkelerine ihanet etmektedirler. Başta Arap ülkeleri olmak üzere.
Batı- Doğu Enstitüsü "East- West" Fethullah Gülen'e 2011 Barış ödülünü vermiştir.  Kaset üzerinden siyaset, siyasete ve hukuka aykırıdır. Batı para için her alçaklığı yapar.
2011 yılında Netenyahu 40 ülkeye Filistin devletini tanımayın mektubu yazdı. İsrail gibi Batı'daki ırkçılığı siyasiler ve medya körüklüyor. Yıllar önce bir dış işleri bakanının itirafı "Mısır'ın tarihte altın çağı Osmanlı dönemidir" şeklinde idi. Ancak bugün Osmanlı Mısır'ın ders kitaplarında işgalci olarak gösterilmektedir. 
Türkiye geleceği için yakın geçmişi ile bir nevi savaşıyor. İsrail devamlı vuruyor ve dünya susuyor. Ortadoğu'daki savaşların kaynağı Osmanlının tasfiyesinin henüz yapılmamış olmasıdır. 
Churcil'in vasiyeti şöyledir: "Osmanlının boşluğunu İngiltere dolduramadı. ABD ve diğerleri de dolduramayacaktır.  Türkiye'nin güçlenmesini her çareye başvurarak önleyeceğiz. (Savaş dahil) Paralel yapı bu çarelerden biridir. 
Batı Şeria'da tutuklu Filistinlilerin sayısı 7 bini geçti. Sorgusu yapılanların sayısı 2 bindir. Bu rakamlar 2014 Ağustos ayına aittir. 
Not: Okuyucularımın ve bütün İslam Aleminin Arefe gününü ve Kurban Bayramını şimdiden tebrik ederim. Dünya ve ahiret saadetleri için duacıyım. Kıymetli dualarınızı beklerim.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.